Η τέχνη και οι χαρές της ονοματοδοσίας

Τιμώντας την παράδοση που θέλει να κάνεις ποστ μόνο όταν έχεις πολλά πιο σημαντικά πράγματα να κάνεις, την ίδια δηλαδή που σε κάνει να καθαρίζεις το δωμάτιο σου μόνο όταν αύριο έχεις πχ δικαστήριο, αποφάσισα κι εγώ σήμερα να ανεβάσω ένα ποστ με σκοπό κυρίως να εκπλήξω την Έρι।

Γνωρίζοντας τη σημασία που δίναν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι στην ονοματοδοσία και στην προσπάθεια ανακάλυψης της πραγματικής φύσης ανθρώπων και πραγμάτων μέσω της απόδοσης σε αυτών των κατεξοχήν πιο δηλωτικών για αυτά ονομάτων και δεχόμενη πλήθος ερεθισμάτων από το Χόλλυγουντ κατέληξα ότι τίποτε δεν είναι τυχαίο। Πόσο μάλλον τα λογοπαίγνια-παραφθορές διάφορων γνωστών ονομάτων।Ακόμη και εκεί που οι προαιώνιοι εχθροί του ελληνικού έθνους προσπάθησαν να συγκαλύψουν αλήθειες εμείς ακούραστοι συνεχιστές της ελληνικής παράδοσης βρήκαμε αυτό που όντως συμβαίνει και με κίνδυνο της ζωής μας σας το παρουσιάζουμε.

Έτσι παραθέτουμε τα κατωθι πλέον χαρακτηριστικά παραδείγματα προκειμένου να αποδείξουμε τη θεωρία μας και να χαροποιήσουμε το τόσο στερημένο από χαρές αναγνωστικό μας κοινό.

Τζέισον Μομόα:
Τον βλέπεις।Το ξέρεις ότι τον ποθείς κολασμένα।Θέλεις να σε διακορεύσει αλύπητα και ανηλεώς।Ευχαριστείς τον Θεό που για μια φορά το κάστινγκ ήτανε σωστό και μπόρεσες να τον θαυμάσεις ως Καλ Ντρόγκο αλλά και ως Κόναν το Βάρβαρο

Ψιθυρήστε μαζί μας το πραγματικό του όνομα...

Το περήφανο αυτό τέκνο της Χαβάης που θέλεις να χορέψει τον πολεμικό χορό των Μαορί πάνω στο απροστάτευτο κορμί σου ήταν ο τέλειος Βάρβαρος।Η μόνη μας ένσταση ήταν η πληθώρα ρούχων που εντελώς αδικαιολόγητα φορούσε ενώ όλοι είμαστε ακόμη τραυματισμένοι από την εικόνα του Άρνι μόνο με το βρακί πίσω στη δεκαετία του ενενήντα.
Εξάλλου ένας βάρβαρος πρέπει να κυκλοφορεί γυμνός και να χει πολλές σκηνές που ιππεύει ώστε να χεις όλο το χρόνο να φανταστείς τον εαυτό σου δεμένη πισθάγκωνα να ιππεύεις μπροστά του μετά την αιχμαλωσία σου, κατά την οποία για να λέμε και την αλήθεια δεν πρόβαλες και καμιά σοβαρή αντίσταση।Ο αδάμαστος σεξουαλικός μαγνητισμός που εκπέμπει αυτός ο άνθρωπος δικαιολογείται από το γεγονός ότι το πραγματικό του όνομα είναι Ιάσονας Καυλόα।Οι αρχαίοι το ήξεραν καλύτερα από εμάς। Ο πουριτανισμός τον Αμερικάνων οδήγησε στο να γίνει γνωστός με την παραφθορά Μομόα।Χένρι Κάβιλ:Οι περισσότεροι των γνωρίσαμε από τη σειρα Τιούντορς όπου ενσάρκωνε τον Κόμη του Σάσσεξ।Οι νοήμονες ανανγώστες θα έχουν ήδη αναγνωρίσει και εδώ τη συνωμοσία των νεφελίμ να κρύψουν την ουσιαστική φύση του εν λόγω ανδρός καθώτι είναι εμφανές ότι πρόκειται για τον Κόμη του Σεξ।Η σιωνιστική μηχανή έκανε κ εδώ το θαύμα της αλλά για μας που καταγόμαστε από το Σείριο δεν είναι τίποτα το να διαλύσουμε αυτό το ελάχιστο προπέτασμα καπνού। Στη συνέχεια ήρθε το Αθάνατοι και ο ρόλος του σε αυτό ως Θησέας να επιβεβαιώσει τις ηδονικές υποψίες μας।


Θα έχετε καταλάβει προφανώς ότι το πραγματικό όνομα του εν λόγω ηθοποιού είναι το πολύ ποιητικότερο Χένρι Καύλιλ।Στην περίπτωση του η προσπαθεια συγκάλυψης του ήταν λιγότερο περίτεχνη και φανερή ακόμη και σ έναν όχι και τόσο υποψιασμένο σινεφίλ।


Κέλαν Λούτζ:


Τον γνωρίσαμε όχι όσο θα θέλαμε η αλήθεια είναι από το ρόλο του ως ένας από το συγκρότημα δε Κούλεν Φάμιλυ στο Τουάιλαϊτ। Εκεί ήταν μελαχροινός πράγμα που τον έκανε ακόμη πιο ηδονικό αν θεωρηθεί ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό। Ως Ποσειδώνας στο Αθάνατοι προκάλεσε κύματα πόθου και τρικυμίες αυνανιστικού ενθουσιασμού σε Δωδεκαθεϊστές και μη।Το μόνο που σ εμπόδιζε να μείνεις έγκυος από τη μαγική του τρίαινα ήταν τα χρυσά κεφτέδια εν είδει περικεφαλαίας που θεώρησαν δόκιμο να τοποθετήσουν στο κεφάλι του γυμνασμένου Θεού στο। μεγαλύτερο μέρος της ταινίας.


Χωρίς κεφτέδες στο κεφάλι αλλα πολύ νόστιμος ακόμη।

Η ιδέα του Ποσειδώνα ώς φρεσκοξυρισμένου τεκνού μας αρέσει πιο πολύ από τον σεβάσμιο μουσάτο μεσήλικα και για πρώτη φορά η ελληνική μυθολογία δηλώνει ευτυχής για το βιασμό που υπέστη।
Στην περίπτωση του συγκεκριμένου ηθοποιού η κρυφή του φύση είναι αμφίσημη μιας και το αληθινό του όνομα είναι Κέλλαν Καυλούτζ ή ,κατά άλλα πιο σκληροπυρηνικά πλην αυθεντικά χειρόγραφα που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα, είναι Κέλλαν Πουτζ।Επί του θέματος αυτού διαλέγετε και παίρνετε.


Τα παραδείγματα είναι άπειρα και η δουλειά μας ατελείωτη πλην ευχάριστη।Σας παρακαλούμε να μεταλαμπαδεύσετε αυτή τη νεοαποκτηθείσα γνώση και να μας βοηθήσετε συμπληρώνοντας αυτής της ενδεικτικής λίστας.