Ο ΠΙΟ ΣΕΞΙ ΑΝΤΡΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ - ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “PEOPLE”

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το αμερικάνικο περιοδικό People επέλεξε λίγο πριν την εκπνοή του έτους, τον άντρα με το μεγαλύτερο σεξ-απίλ για το ταραγμένο 2011. Οι παλιότεροι νικητές περιλαμβάνουν την αφρόκρεμα των σταρ του Χόλιγουντ όπως ο Μπραντ Πιτ, ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο Τζόνι Ντεπ, ο Τζουντ Λο, ο Ρίτσαρντ Γκιρ, ο Χιου Τζάκμαν, ο Ματ Ντέιμον και πολλοί άλλοι. Πρώτος νικητής ήταν ο Μελ Γκίμπσον το 1985.

bradley cooper


Ο ηθοποιός που κερδίζει τον τίτλο φέτος –και σίγουρα θέτει με αυτό τον τρόπο υποψηφιότητα για το κλειστό κλαμπ των χολιγουντιανών μεγαστάρ- δεν είναι άλλος από τον 36χρονο Μπράντλεϊ Κούπερ. Ο πρωταγωνιστής των δύο κωμωδιών της σειράς “Hangover“ -μαζί με τον ελληνοαμερικάνο Ζακ Γαλιφιανάκη- σίγουρα έχει κερδίσει πολλούς θαυμαστές χάρη στο καταγάλανο βλέμμα του, το εκτυφλωτικό του χαμόγελο και το δασύτριχο στέρνο του.

Αυτό που ίσως δεν ξέρουν πολλοί είναι ότι ο Μπραντ ξεκίνησε την καριέρα του στον κινηματογράφο με μία σκηνή γκέι σεξ πριν από ακριβώς δέκα χρόνια! Η ταινία “Wet Hot American Summer” ήταν μια κλασική εφηβική κωμωδία γυρισμένη σε μία κατασκήνωση που δεν κατάφερε να γνωρίσει εμπορική επιτυχία. Από τότε όμως έχει μετατραπεί σε cult φαινόμενο – εν μέρει χάρη στην ερωτική σκηνή στην οποία πρωταγωνιστεί ο Μπράντλεϊ.


Και βέβαια ποιος μπορεί να αντισταθεί σε έναν άντρα που παίζει σε αμερικάνικες χαζοκωμωδίες αλλά μιλάει τόσο άπταιστα γαλλικά;


Θα καταφέρει ο Μπράντλεϊ Κούπερ να κερδίσει τον τίτλο του Άντρα της Χρονιάς και σε αυτό εδώ το μπλογκ; Θα πρέπει να κάνετε υπομονή ένα μήνα ακόμα για να το μάθετε Γελαστούλης