Πως να φλερτάρετε ;


5 Βασικές οδηγίες για ένα επτιχυμένο φλερτάρισμα απο την Dannossiel.

Αφήγηση Περιγραφή Dannossiel,
απομαγνητοφώνηση - κειμενοποίηση Erisabetsu

1o Βήμα : Φόρεσε κάτι άνετο, είναι σημαντικό να είμαστε άνετοι όταν φλερτάρουμε. Αν δεν νιώθεις καλά με τον ευατό σου πως περιμένεις να κάνεις τον άλλο να νιώσει άνετα μαζί σου;

2ο Βήμα: Διάλεξε μια θέση άνετη με καλό φωτισμό. Ο φωτισμός πρέπει να σε κολακεύει και εσύ να είσαι αρκετά άνετος ώστε να περάσεις όλο το βράδυ στο σημείο που κάθεσαι.

3o Bήμα: Επιστρατέψε όλες τις έξυπνες ατάκες σας χωρίς να κάνεται τον απέναντι σας να νιώθει βλάκας. Παρόλο που είναι.

4ον Βήμα: Οτιδήποτε πράγμα πει ή μιλήσει μπορείς να το κάνεις καλύτερο, πιο σέξη, πιο πρόστυχο και πιο βρώμικο. Έτσι σε κάθε του απάντηση εσύ απαντάς υποννοούμενα.

5ο Βήμα: Όσο περνάει η νύχτα και οι ώρες μικραίνουν, γίνε ακόμη πιο προκλητική/ος. Ωθήσε τον συνομιλητής σας στα όρια. Στριξώξτε τον.

Φυσικά όλα αυτά γίνονται αν και εφόσον ο συνομιλητής σας εκπέμπει μια σεξουαλικότητα που ξεπερνά τα φυσικά ορία του χωροχρόνου. Αν δεν μπορεί να καταλάβει τι υπέροχα υπονοούμενα σας τότε μάλλον δεν έχει αίσθηση του χιούμορ ή He just can't get a clue...Σε αυτή τη περίπτωση προχωράμε στον επόμενο.

Αν στη πορεία της συζήτησης ο συνομιλητής σας προκύψει ανόμαλος ή με φετίχ που θα θέλατε να μη ξέρατε οτι υπάρχουν, εμείς απαντάμε it Happens...μη ξεχνάτε μπορείτε πάντα να κλείσετε τον υπολογιστή σας...