Deux La Mouni

Νέες ιδέες και διαθέσεις γέμισαν τα μυαλά μας τον τελευταίο καιρό όσον αφορά το La Mouni. Μετά από μια αποχή μεγάλης διάρκειας από το Blogging το La Mouni αναγεννάται από τις στάχτες του και γιορτάζει μια νέα εποχή. Αυτή του De La Mouni.

Σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να κατεβάσετε δίσκους που θεωρούμε πραγματικά καλούς όπως και κλασσικούς (coming soon: Η Άννα Μαρία Λόγο Θέτει). Η trash θα εμπλουτιστεί και το μπλογκ θα ανανεώνεται συχνότερα. Δύσκολες στιγμές υπήρξαν στα γραφεία του La Mouni γεμάτες εντάσεις και αναστάτωση. Όμως το De La Mouni ξεχωρίζει για το ήθος του, την χαλαρή του προσέγγιση στα θέματα και φυσικά τη σοβαρότητα που είχε πάντα (και ως La Mouni).

Δεν θα μπορούσα να ξεχάσω να αναφέρω το λόγο που μας έφερε στην εξέλιξη από La Mouni σε De La Mouni και αυτή είναι η Queen του blogging, Παντελία. Κάποιες δικές της διαφορές με το στυλ και την πορεία του La Mouni μας έδωσαν την ιδέα της αναγέννησής του με σκοπό να μπορούμε να έχουμε στο δυναμικό μας ένα τέτοιο βαρύ πυροβολικό. Η παρουσία της Παντελίας όμως στο μπλογκ είναι παραπάνω από σημαντική.

Εγκαινιάζουμε μια νέα στήλη, με τίτλο "Η Παντελία Συμβουλεύει", στην οποία η ίδια θα παίρνει mails που της στέλνετε εσείς και θα απαντάει σύμφωνα με τις απόψεις και γνώσεις της. Προσωπικά είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την ιδέα και δεν μπορώ να περιμένω για να δω το πρώτο γράμμα που θα δημοσιεύσει!

Το La Mouni επέστρεψε πιο δυναμικά.
Είναι το δυνατό πια, De La Mouni!