Στην Ελλάδα, σήμερα


Σκεφτόμουν που λες, το προεκλογικό σποτάκι της NΔ επί Kαραμαvλή, που έλεγε κάποια στιγμή και εκεί που δεν το περίμενες (σε έπιανε απροετοίμαστο), "με την βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρουμε" ή κάτι τέτοιο. Μου είχε φανεί τόσο φτηνό και οργανωμένο. Απίστευτα ελεεινό το να χρησιμοποιείς το όνομα του Θεού για να μαζέψεις ψήφους από ανθρώπους που θα "έπρεπε" να είναι πρώτα από όλα ψηφοφόροι και μετά πιστοί.


Το πώς εξελίχθηκε η ιστορία με όλους αυτούς που πιστεύουν τόσο πολύ στον Θεό, το γνωρίζουμε πολύ καλά. Θα πρέπει να είσαι πολύ "πιστός" για να μην το βλέπεις (να με συμπαθάτε, άλλη λέξη ήθελα να χρησιμοποιήσω αλλά είναι ακατάλληλη). 

Κι εκεί που νομίζεις πως τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να γίνουν χειρότερα, πετυχαίνεις το παραπάνω βίντεο. Αυτό που μου ήρθε στο μυαλό είναι πως, αν η αμέσως επόμενη επιλογή για την χώρα είναι ο παραπάνω τύπος, τότε πραγματικά την έχουμε κάνει από χέρι. Ως χώρα διότι δεν πιστεύω να άκουσες την ομιλία του στην ΔΕΘ και να πίστεψες λέξη αλλά και ως LGBT κοινότητα διότι όπως όλοι πολύ καλά γνωρίζουν, Gοd Ηates Fags.


Αμήν.