Midsummer Night Syndrome


Μετά απο χιλιάδες απαιτήσεις των αναγνωστών μας (της Kihli και της Ελένης) σας φέρνουμε το νέο μας Post το οποίο αφορά το σύνδρομο της Νύκτας του Μεσοκαλόκαιρου.Είναι γνωστή η αγάπη μας σ'αυτό τον ναό για τα σύνδρομα του καλοκαιριού. Φέτος λοιπόν θα σας παρουσιάσουμε το σύνδρομο της Νύκτας του Μεσοκαλόκαιρου.

Ξέρετε για ποια νύχτα μιλάω. Την έχετε βιώσει και εσείς, μάλιστα την βιώνεται κάθε καλοκαίρι, κάθε ιδρωμένο καλοκαίρι, κάθε Ιούλιο, Αύγουστο, ίσως και κάθε μέρα. (ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΓΩΝΙΑΣ). Είναι εκείνη η νύχτα που γυρνάτε κουρασμένοι απο τη δουλειά σας (όσοι ακόμη έχετε μία) κάνετε ένα ντους και πέφτετε στο κρεβάτι σας. Είναι εκείνη η νύχτα που ξαπλώνεται να κοιμηθείτε επειδή δεν έχετε τίποτα άλλο καλύτερο να κάνετε. Είναι τότε που το Star θα παίξει την πιο βαρετή ταινία του κόσμου, το Mega Θα προβάλει σε επανάληψη το πιο βαρετό επεισόδιο σειράς του Παπακαλιάτη και το Alpha την εκπομπή του Μποτρίνη.

Λίγο πριν πέσεις για ύπνο θα υποψιαστείς πως η ζέστη είναι αλλόκοτη, εξώκοσμη και θα θυμηθείς την περσινή νύχτα του μεσοκαλόκαιρου, θα ριγίσεις, για δύο δευτερόλεπτα θα σηκωθούν οι τρίχες στο σβέρκο σου , θα νιώσεις την φρίκη να κυλάει στο αίμα σου. Όμως είσαι μοντέρνος άνθρωπος εσύ δεν πιστεύεις σε προκαταλήψεις, θα κουνηθείς λίγο απο τη θέση σου, θα απο τινάξεις αυτό το προαίσθημα και θα πέσεις για ύπνο...

01:00 .... στριφογυρνάς
02:00 ... ξεφυσάς
01:15 ... καταλαβαίνεις πως πέρασαν μόνο 15 λεπτά απο την στιγμή που κοίταξες το ρολόι ενώ ήσουν σίγουρος πως πέρασες μία ώρα.
02:00 ... ξεφυσάς
02:30 ... πίνεις ένα ποτήρι νερό
03:00 ... Τα προβατάκια έφθασαν στα 3,489,531

Η ζέστη είναι αφόρητη, ανατριχιάζεις, νιώθεις τα σεντόνια σαν μια μάζα λάσπης που σύντομα θα σε ρουφίξει. Το ρολόι στον τοίχο λιώνει, οι τοίχοι του δωματίου λυγίζουν απο το βάρος του ταβανιού.

Τικ, τακ, τικ, τακ, ακούς το ρολόι απο το Σαλόνι. Σηκώνεσε να κατουρήσεις, βγάζεις την μπαταρία απο το ρολόι του τοίχου, απο το ξυπνητήρι στη κουζίνα, από το ρόλοι στο δωμάτιο σου, απο το ρολόι στο χώλ (ρε πούστη μου μόνο εμείς έχουμε τόσα πολλά ρολόγια στο σπίτι;). Πίνεις νερό. Σιγά σιγά ο Μορφέας σε τυλίγει, σου πιέζει τον λαιμό ΣΕ ΠΝΙΓΕΙ!!!!! Ξυπνάς μέσα σε μία λίμνη ιδρώτα. Πας τουαλέτα, ρίχνεις λίγο νερό πάνω σου. Ξαναπίνεις νερό, κοιτάς το ρολόι του κινητού σου 04:00

Πέφτεις για ύπνο και επιτέλους κοιμάσαι και τότε τα ακούς. Ακούς τους ήχους των Β52 στο ταβάνι, των ενόπλων δυνάμεων της RAF, τα ιπτάμενα φονικά όπλα της Ελληνικής Αεροπορίας και τις ορδές των Ιαπώνων καμικάζι. Ανοίγεις τα μάτια σου και είναι εκεί και σε κοιτάνε σαν ξερολούκουμο. Είναι οι προαιώνιοι εχθροί της ανθρωπότητας. Τουλάχιστον 10 κουνούπια κάνουν βόλτες κυκλικά πάνω από το κεφάλι σου. Σαν ιπτάμενοι καρχαρίες σε πλησιάζουν.

Προσπαθείς να τα αγνοήσεις και αλλάζεις πλευρό για να κοιμηθείς. Αυτά επιμένουν. Τότε ανάβεις το φως, ανεβαίνεις στο κρεβάτι όρθιος, λυγίζεις τα γόνατά σου και επιλέγεις το όπλο της αρεσκείας σου (εγώ συνήθως κρατάω πετσέτα κουζίνας it never fails). Έτσι ξεκινάς μια ουτοπική προσπάθεια εξόντωσης των κουνουπιών. Στην καλύτερη περίπτωση τα σκοτώνεις και πέφτεις εξαντλημένος να κοιμηθείς, στη χειρότερη περίπτωση πέφτεις απο το κρεβάτι χτυπάς το κεφάλι σου και λιποθυμάς, ξυπνάς την άλλη μέρα με πονοκέφαλο και ένα τεράστιο καρούμπαλο στο μέτωπο.

Ο ύπνος επιτέλους σε τυλίγει κατά τις 6, ενώ στις 7 θα χτυπήσει το ξυπνητήρι για να πας στη δουλειά (αν έχεις) ή αν είσαι άνεργος θα βγει η γειτόνισσα στο μπαλκόνι να πιάσει τη κουβέντα, ή η μάνα σου για να θα μπει στο δωμάτιο για να ψάξει κάτι που είχε θάψει στη ντουλάπα σου πριν 20 χρόνια.

Λύση στο πρόβλημα δεν υπάρχει...μπορεί εκεί που κυνηγάς τα κουνούπια να δεις τη σωτηρία σου στη μορφή του Air Condition και να πατήσεις το κουμπί on με την ενοχή πως καταστρέφεις τον κόσμο. Κατάληξη: Ξυπνάς πεθαμένος με το παγωμένο χαμόγελο αποτυπωμένο για πάντα στο νεανικό σου πρόσωπο. Σε βρίσκουν νεκρό οι πυροσβέστες και εντυπωσιάζονται με την μόνιμη πλέον έκφραση επίτευξης στο πρόσωπο σου.

Μπορείς πάντα να χρησιμοποιήσεις τη δύναμη του Aerosol, Teza, την ταμπλέτα ή του Autan ή όλα αυτά ταυτόχρονα, ωστόσο θα πεθάνεις από τις αναθυμιάσεις και τα κουνούπια θα γευτούν κάθε εκατοστό του εξωτικού κορμιού σου. Όπως και να έχει ο θάνατος θα είναι οδυνηρός και δύσοσμος.

η επόμενη κατάληξη σε βρίσκει στο μπαλκόνι με ένα ποτό στο χέρι πλήρη αποφασισμένο πως δεν θα κοιμηθείς απόψε....