Kafrovision semifinals 2011

Τα κινέζικα πορτέτα είναι ένας όρος τον οποίο μάθαμε απο τον Wrong Guy και επειδή μας άρεσε είπαμε σήμερα να συνδυάσουμε τα κινέζικα πορτρέτα με τη φετινή Kafrovision. 

Ο φετινός προημιτελικός έβριθε πρωτοτυπίας τόσο στη μουσική όσο και στην παρουσία των τραγουδιστών. Ειδικά για την παρουσία τους έχουμε να κάνουμε τα εξής σχόλια:

Αρμενία :

Η Αρμενία πήγε στη φετινή eurovision με το περσινό τραγούδι της Γερμανίας και την τραγουδίστρια της του 2008. Αυτή που έλεγε το Qele Qele δηλαδή. Για του λόγου το αληθές:

Αριστερά η Sirusho τραγουδίστρια Αρμενίας 2008

Δεξιά Emmy φετινή συμμετοχή της Αρμενίας. 

Fun Fact:Η Αρμενία συνηθίζει να στέλνει ωραίες γυναίκες στην Eurovision ενώ στην Ελλάδα επιμένει να στέλνει μόνο άσχημους άνδρες.  Διαμαρτυρόμαστε σφόδρα ως προς το γεγονός τούτο.

Αζερμπαϊτζάν:

Ένα ντουέτο από μια χώρα που κανείς δεν ξέρει γιατί ειναι στη eurovision. Φαίνεται ότι είναι ζευγάρι αν και αυτή μοιάζει πολύ μεγαλύτερή του. Επίσης αυτή μοιάζει με τη Σακίρα.

Αριστερά Nikki 1/2 της συμμετοχής του Αζερμπαϊτζάν

Δεξιά η Shakira αν δεν ξέρετε ποια είναι έχετε πρόβλημα

Ουγγαρία :

Η ουγγαρία φέτος αποφάσισε να μη στείλει κανέναν ντόπιο τραγουδιστή αλλά να ακολουθήσει την πεπατημένη και να στέιλει την Celine Dion αλλά επειδή η ντίβα του Καναδά δεν τους καθόταν έστειλαν την Kati Wolf. Η ομοιότητα ανάμεσα στις δύο τραγουδίστριες σχολιάστηκε έντονα. Σtο βίντεο η ομοιότητα είναι άκρως προκλητική τόσο στη φωνή όσο και στην εμφάνιση. 

Αριστερά Kati Wolf (όνομα πορνοστάρ) συμμετοχή Ουγγαρίας

Δεξιά η Celine Dion συμμετοχή Ελβετίας 1988 και νικήτρια του διαγωνισμού.

Μάλτα :

Προς μεγάλη μας έκπληξη φέτος δεν έκανε την εμφάνιση της η χοντρή-τρελή Μαλτέζα. Ωστόσο εμφανίστηκε ένας τύπος με ωραία φρύδια και χάρη στην κίνηση του. Μας ήταν πολύ δύσκολο να μη προσέξουμε την ομοιότητα του με τον Κύπριο τραγουδιστή που μας εκπροσώπησε με το περήφιμο "Γειά σου Μαρία¨στην Eurovision του 2007. 

Αριστερά ο Σαρμπέλ εκπρόσωπος της Ελλάδας 2007

Δεξιά Glen Villa (και όχι ο Pancho) με τη Μάλτα 2011

Άγιος Μαρίνος

Η κουτσουλιά για χώρα Άγιος Μαρίνος aka San Marino επέστρεψε στην Eurovision μαζί με την Ιταλία. Η χωρίς λόγο ύπαρξη αυτής της χώρας και η χωρίς λόγο συμμετοχή της στην Eurovision αυτή τη φορά δεν μας θύμισε κάποια τραγουδίστρια. Ωστόσο μας θύμισε παίχτη του μπάσκετ, μερικοί είπαν πως θύμιζε παίκτη του Βάζελου αλλά εμείς μόλις την είδαμε θυμηθήκαμε έναν μέγα σταρ του Μπασκετικού κόσμου. 

Αριστερά Scottie Pippen άσσος του NBA.

Δεξιά η Senit (a.k.a Senit Pipan) τραγουδίστρια του Άγιου Μαρίνου 2011

Σερβία :

Την Σερβία την εκπροσώπησε η Μαρινέλα μετά από ένα μικρό ταξίδι πίσω στο έτος 1965. Το αποτέλεσμα ήταν λίγο καλύτερο απο το "Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα". Η εμφανώς ανανεωμένη Μαρινέλλα εντυπωσίασε το κοινό με την στυλιστική της επιλογή, φήμες λένε ότι έβαλε το χεράκι του και ο Austin Powers.

Μαρινέλλα εκπρόσωπος Ελλάδας για το 1974.

 Δεξιά η Nina τραγουδίστρια της Σερβίας 2011

Ελβετία:

Η παρουσίαση της αποστολής της Ελβετίας μας έμεινε στη μνήμη μόνο εξαιτίας της ομοιότητας της τραγουδίστριας με την Χρουσαλά, το τραγούδι ούτε που το θυμόμαστε και υποψιαζόμαστε πως εμφανίστηκε την ώρα που ήρθαν οι πίτσες ή την ώρα που μας είχε πάρει ο ύπνος απο τη βαρεμάρα. 

Αριστερά η πριγκίπισα των υδάτων, του τάγματος του Αβέρωφ.

Δεξιά η Anna Rossinelli τραγουδίστρια Ελβετίας 2011.

Από τις διάφορες αδιάφορες συμμετοχές διασκεδάσαμε με τη συμμετοχή της Νορβηγίας η οποία έστειλε μια γνήσια εκπρόσωπο της σκαδιναβικής ομορφιάς από την Κένυα. Η οποία τραγούδησε στα Σουαχίλι μιλώντας κατευθείαν στις καρδιές των εκατοντάδων χιλιάδων  τηλεθεατών στην Αφρική που εκείνη τη μέρα αποφάσισαν να μην την περάσουν ψάχνοντας για πόσιμο νερό αλλά να δούνε eurovision . Δυστυχώς η συμμετοχή αυτή πήρε ακριβώς αυτό για το οποιό τραγουδούσε στο ρεφρέν μετά το Haba Haba. Με τα λόγια του ίδιου του τραγουδιού πήρε μια "πούτσα στα κύματα". Παραδεχτείτε και εσείς το ίδιο ακούτε.

Μας έκανε εντύπωση που δεν είδαμε σχεδόν καμία Ελληνική σημαία. Η μοναδική που πήρε το μάτι μας ήταν στα χέρια ενός Φιλλανδού μαζί με τη σημαία της Φιλανδίας. Υποπτευόμαστε ότι είχαν τελειώσει οι Φιλλανδικές σημαίες στα γυφτάκια που τις πουλούσαν έξω από το στάδιο και έτσι τους δίνανε την δική μας, μιας που είναι και οι δυό γαλανόλευκες.


Κλείνοντας το ωραίο αυτό ποστ θα θέλαμε να ζητήσουμε την πολύτιμη γνώμη σας ως προς τα ανωτέρω look alikes. Αναμένουμε επίσης και τις δικές σας παρατηρήσεις-κακεντρεχή σχόλια.