Φώτης και Μαρία VS Dalmatian

Όσοι είναι παλιοί αναγνώστες μας γνωρίζουν πως το μοναδικό άτομο που έφαγε ποτέ ban απο το ναό μας ήταν η Μαρία. Ναι η Μαρία από την πολύ γνωστή εκπομπή Φώτης και Μαρία live λόγο του λάθος της να αποκαλέσει Μακεδονία το χωρίς εθνική ταυτότητα κράτος των Σκοπίων.

Ωστόσο εδώ και καιρό ήθελα να κάνω αυτό το ποστ και να πω πόσο πραγματικά δύσκολο είναι να κρατάς κακία σε ένα άτομο όπως η Μαρία. Έτσι μετά από πρόσφατη προβολή της εκπομπής Φώτης και Μαρία αποφάσισα να γράψω επιτέλους αυτό το post.

Αγαπητή Μαρία και Φώτη ...πλέον είστε καλοδεχούμενοι στον ναό μας. Η αλήθεια είναι ότι παρόλο τα άσχημα σχόλια που κάναμε για το λάθος της Μαρίας στην Eurovision και παρ όλη την απαγόρευση της εισόδους, στα όργια του ναού μας, δεν σταματήσαμε ποτέ να βλέπουμε την εκπομπή σας. Είναι πραγματικά δύσκολο να κρατήσουμε κακία σε τόσο αξιαγάπητα άτομα σαν εσάς. Από εδώ και πέρα είστε ελεύθεροι να συμμετέχετε σε κάθε δραστηριότητα του ναού μας. Για την εξιλέωση μας σας προσφέρουμε δωρεάν τρεις επισκέψεις σε ομαδικό ρωμαϊκό όργιο, τρεις δωρεάν ανταλλαγές σωματικών υγρών και τρία κέικ σοκολάτας για κάθε νέο άτομο που θα φέρετε στο ναό.

Οι λόγοι που με οδηγούν σε αυτή την απόφαση και να ξεπεράσω την τσαντίλα μου για εκείνο της το λάθος είναι :

1ον. Οι πρόσφατες δηλώσεις του Φώτη που τον ανέδειξαν ως άξιο τέκνο της Θεάς Καφροδίτης. Η θεά αγαπάει αυτούς που αγαπάνε τον εαυτό τους και κυρίως αυτούς που μιλάνε ανοικτά για τον εαυτό τους.

Ωστόσο η Θεά είναι στεναχωρημένη γιατί ο Φώτης έχασε την μπυροκιλιά του και την αντικατέστησε με κοιλιακούς. Γιατί Φώτη ; ΓΙΑΤΙ!!!!!!!!!!!! Άντρας με μπυροκιλίτσα είναι σαν καραμελίτσα!!!


2ον. Ο τίτλος έναρξης της εκπομπής τους:


Εννοείται πως όποιοσδήποτε που θα χρησιμοποιούσε Ιαπωνικό τραγούδι στην έναρξη της εκπομπής του θα με έκανε να λιώσω. Ορίστε και η original έκδοση του τραγουδιού:


Baby baby Ai shite :)

και

3ον και κυριότερο είναι πως για πρώτη φορά στα χρονικά της Ελληνικής τηλεόρασης η εκπομπή Φώτης και Μαρία Live παρουσίασε βίντεο από Κορεάτικο συγκρότημα.

Αυτό είναι αρκετό για μένα να τους αγαπάω για τις επόμενες 10 ζωές μου. Τι και αν έπαιξαν τους Dalmatian μόνο και μόνο επειδή τους συνέβη ένα μικρό ατύχημα επί σκηνής. Σημασία έχει ότι τους έπαιξαν κυρίες και κύριοι μου. Τους έπαιξαν και το αποτέλεσμα ήταν να τους δουν άτομα που δεν γνωρίζουν από Kpop, ενώ υπήρξαν και άτομα που με πήραν τηλέφωνο για να με ρωτήσουν αν ξέρω τους Dalmatian και αν έμαθα τι έπαθε ο πιτσιρικάς στη σκηνή.


Δεν ξέρω τι σχόλια έκαναν στην εκπομπή καθώς δεν την είδα αλλά ξέρουμε πως έστω και για λίγο ακούστηκαν οι Dalmatian στην Ελλάδα εκπροσωπώντας την τεράστια σκηνή της Kpop μουσικής.

Αν δεν το ξέρετε και εσείς...η Κορεάτικη μουσική σκηνή πουλάει εκατομμύρια δίσκους και έχει τεράστιο τζίρο. Όχι μόνο επειδή η Κορέα έχει μεγάλη αγοραστική δύναμη αλλά επειδή εκατομμύρια μη Κορεάτες λατρεύουν την Kpop. Οι Dalmatian είναι η νέα προσθήκη boyband στην πλούσια σκηνή της Κορέας και αγωνίζονται σκληρά για την εδραίωση τους.


Σας αφήνω με το βιντεάκι των Dalmatian και το χαρούμενο τραγούδι τους "Man Opposed".

Αν θέλετε να πάρετε μια μικρή γεύση Κορεάτικης Pop ελάτε στις 12 Μαρτίου το απόγευμα στο μαγαζί Residence στη Θεσσαλονίκη. Θα είμαστε εκεί ...