Greek Tv Season 2010 - 2011 Guide

      Η ελληνική τηλεόραση ήταν από πάντα φτηνή, αυτό το ξέρουμε καλά όλοι μας. Σήμερα, στο 2010, μια χρονιά συνόνυμη με την οικονομική κρίση, ο κάθε τηλεοπτικός παραγωγός βρίσκει την δικαιολογία "Τα φράγκα δεν είναι πολλά οπότε μην περιμένετε αριστουργήματα" για να γεμίσει το πρόγραμμα με σειρές Β' ή ίσως κι Ω' διαλογής και ριάλιτι που κοιτούν να βγάλουν την επόμενη Τζούλια. Ας δούμε τι έχει φέτος ο μπαξές ή καλύτερα τα hilights του μπαξέ.
                                       Mega
                                1) Το Νησί
     Δύσκολα θ' ακούσεις κανέναν να λέει αρνητικό σχόλιο γι' αυτήν την υπερπαραγωγή (το έχω διασταυρώσει). Και καλούς ηθοποιούς έχει, και εξαιρετική, σχεδόν κινηματογραφική σκηνοθεσία, και συγκινητικό δίχως υπερβολές είναι.
                           2) Κούκλες
   Πάντα βαθιά μέσα μου πίστευα ότι το Sex & The City έχει κάνει ζημιά στην ελληνική κοινωνία και πως η τηλεόραση δεν θα ξέφευγε αργά ή γρήγορα. Οι "Πανούκλες", αν κι είναι διασκευή από ιταλικό σήριαλ, έχει ηρωίδες που θα 'θελε να ταυτιστεί η μέση Ελληνίδα 40άρα, και καλά ανεξάρτητες που πριν ήταν νοικοκυρούλες και τώρα που τις κεράτωσε ο καλός τους, they take revenge, oh yeah!
                         3) Η Γενιά των 592
  Έχει φάση, δεν αντιλέγω, αλλά είναι κάπως συγκρατημένο....
                         4) Η Πολυκατοικία
 Μα για τρίτη χρονιά ρε φίλε; Για πόσο καιρό θα μας βασανίζουν μ' αυτήν την μούφα Ω' διαλογής; Πόσες υστερίες θ' αντέξουμε από μια σειρά που το σενάριο της μοιάζει να γράφτηκε στο χέρι από μεθυσμένο που ήπιε 3 μπουκάλια ρακές; Τουλάχιστον μας δίδαξε κάτι: η Τάμτα καλύτερα να παραμείνει στις κορώνες γιατί η υποκριτική δεν την θέλει.
                       5) Τα Μυστικά Της Εδέμ
Η μόνη περίπτωση να γράψω κάτι καλό γι' αυτό είναι αν ήμουν συνταξιούχα δίχως ιδιαίτερες ασχολίες.
                     6) Η Ζωή Της Άλλης
Αν δεν ήταν καθημερινό, ίσως να το είχα σε περισσότερη εκτίμηση. Έχει ένα αξιοπρεπές σενάριο μα έχει τόσους χαρακτήρες που χάνεις τ' αυγά και τα πασχάλια!
                    7) Master Chef
   Θα ήταν μια χαρά αν δεν υπήρχε αυτή η Μανωλίδου....
                    8) Just The Two Of Us
Στον κύριο Καπουτζίδη έχω τεράστια εκτίμηση, σ' αυτόν και τα σκερτσάκια του και βρήκα ενδιαφέρουσα την ιδέα. Το show μια χαρά ήταν, αλλά πιο lame κριτική επιτροπή δεν μπορούσαν να βρουν; Τα σχόλια τους είναι πιο χλιαρά κι από την μουσική της Ellie Goulding με την έννοια ότι όταν μιλάνε, σε πιάνει μια υπνηλία εντατίκ. Κι αυτοί οι έξυπνοι οι διοργανωτές τον Πανταζή με μοντέλα βρήκαν να τον βάλουν; Αν ακουστεί τίποτα για βιασμό, μην αναρωτηθήτε το γιατί...
                                     ANT1
                          1) The X Factor
 Τώρα έχω ράματα για την γούνα σας, αγαπητοί μου κύριοι Θεοφάνους και Μουρατίδη! Όχι που θα σας άφηνα έτσι! Ναι, σ' εσάς απευθύνομαι, βασιλιάδες του κόμπλεξ που αναρωτιέμαι τι τον έπιασε τον Λάτσιο και θα σας προσέλαβε! Έχετε έρθει στο λάθος μέρος για να βρείτε τον διάδοχο της φωνής της Μαρίας Κάλας, το ξέρατε; Εδώ κάτι δύσμοιροι τραγουδιάριδες έρχονται για να βγάλουν κανέναν δίσκο, γι' αυτό μην τους κρατάτε κακία! Και βαλτε καμία ταμπέλα στην είσοδο που να γράφει "Όχι ψώνια εδώ!" Επιτέλους δηλαδή!
                    2) Next Top Model
   Άλλη παρέλαση επιρμένων από 'δω! Δόξα τω Θεώ, τώρα με το "Νησί", κανείς δεν θα τους δίνει σημασία.
                   3) Deal
  Εντάξει, περνάς την ώρα σου ευχάριστα. Τηλεπαιχνίδι είναι έτσι κι αλλιώς.... Κάποιος, όμως, να πει στον Φερεντίνο να ξυριστεί asap!
                  4) Κάρμα
 Ελεεινό, τρισάθλιο, με χάλια ηθοποιούς και τραβηγμένο από τις ρίζες των μαλλιών σενάριο!
                  5) Ράδιο Αρβύλα
                      They rock!
                6) Κισμέτ + Χίλιες & Μια Νύχτες
               Ουστ, χανουμάκια!
                7) Top Chef
        Δεν το έχεις Μπουλέ, δεν το έχεις γλυκιά μου, άσε τα μαχαίρια τώρα!
                    Alpha
     Φεστιβάλ μπαζόσκυλων με τα όλα του. Big Brother and Bottrini go to hell now!
   PS: Θα ξαναρχίσω τα music posts! Άντε, γιατί πολλή γενικούρα έπεσε κι ανυσηχώ!