ΕΙΔΑ.... ΒΛΕΠΩ... Θα δούμε...

ΕΙΔΑ
Big Brother
Ένα βράδυ [που βρεχε της πουτάνας το κάγκελο και γω περίμενα να δω Σεξερεσίρι] και σοκαρίστικα!!!
Καταρχήν απο το καρακατσουλιό, από το καρακιτσαριό και απο τους στημένους ρόλους.
«Το Ξεκώλι» - λέγε με και Σκόρδου [γκάρλικ?]
«Η Νοικοκυρά» - Λέγε με και Βροχοπούλου
«Ο Σφίχτης» - Λέγε με και Ανδρέα Παρασχάκη
Και τέλος πάντων όλοι αυτοί οι «My ass» στημένοι ρόλοι που έχουμε δεί χιλιοδεί και χιλιοξαναματαδεί!
Λαμπερή αξαίρεση ο καράκλουκλος αρκουδάκος ο Γιαννάκης [το πιασες το υπονοούμενο μανίτσα ε?] ο Κρητικός ο οποίος αφενώς μεν χτυπάει στο Ελληνικό φιλότιμο καρφί [βλ Τσάκας –Πόντιος- Πήρε τα Φράγκα] και δή στο Κρητικό φιλότιμο...όπου θα πάει μπροστά να μου το θυμηθείς... και αφετέρου το μωρό θέλω να το πάρω απο όλες τις μπάντες.
Με μια μικρή λεπτομέρεια! Δεν καταλαβαίνω Χριστό όταν μιλάει!
ΕΙΔΑ
Master Chef
Προτιμώ να μην έχω να φάω! Να μην έχω να δουλέψω! Να παρατήσω 13 χρόνια μαγειρικής και να καθαρίζω σκατά απο γελάδια [so sic!] παρά να υποβάλω κάποια στιγμή τον εαυτό μου σε αυτό το μαρτύριο που ηθελημένα όλοι αυτοι οι μάγειρες [?] κάνουν. Μα είναι δυνατόν να πηγαίνεις επι τούτου για να σε κρίνουν και να σε κατακρίνουν? Ασε μας κουκλίτσα μου! Αρκετές «κρίσεις» και επικρίσεις έχουμε φάει απο Προϊσταμένους, Υπολόγους. Διευθυντές, Διοικητές, σιγά μην πάω να πέσω στο στόμα του Λύκου για μερικά δευτερόλεπτα δημοσιότητας!
ΕΙΔΑ
Το Νησί
Αντάξιο προσδοκιών δεν έχω να πω τίποτε άλλο! Μόνο να μην μας απογοητεύσει όχι τίποτε άλλο ρε παιδιά αλλά, να χουμε να βλέπουμε έστω και κάτι αξιόλογο
ΒΛΕΠΩ
Κάθε βράδυ για 467920231467920186178303 φορά το Σεξερεσίρι στον Άλφα. Ναι τα χω δει τα χω ξαναδει και θα τα ξαναδω γιατι νιώθω σαν να βγαίνω για καφέ με τις φίλες μου. Τσακώνω την κουβέρτα και καμια γουρουνιά τύπου μπισκότα ας πούμε και κάθομαι και δυο ώρες έρχομαι και ξεφεύγω.
Γενικά τα βράδια που βρέχει κάπως έτσι περνάνε οι μέρες μη νομίζεις....

Να μην ΞΕΧΑΣΩ!
«Με εντολή της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ελένης Ράικου. Η οποία έδωσε εντολή να ενεργοποιηθεί η διάταξη νόμου που προβλέπει τη δημοσιοποίηση ονομάτων κατηγορουμένων για εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων.
Ετσι δόθηκαν στη δημοσιότητα μερικά από τα ονόματα των συλληφθέντων»
Κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ θα βρείτε μια σελίδα του Φατσοβιλίου που μπορείτε να γίνετε μέλη και σείς. Να δείτε τα ονόματα τους, να τα κάνετε copy paste στα Blog σας, και γενικά να τους βρίσουμε και να τους ξεφτιλίσουμε όσο ποιό πολύ μπορούμε.
Σας φιλω και σας αγαπω
Με Βροχερα Φιλια Η Θεια!