Θα με δεις και θα πάθεις ατύχημα βάζεις στοίχημα?

Η θεία ώς γνωστών είναι σκυλί του πολέμου.
Και άμα λέμε σκυλί εννοούμε αυτά τα μεγάλα τα λυκόσκυλα, όχι τίποτις σαλονάτα του καναπέ.
Σήμερα κορίτσια το μάθημα, έχει αφιερώμα στο καλό πχιοτικό άσμα να πούμε.
[Μωρή Σούλα να δεις! Κάτι ήπιε αυτή μεσσημεριάτικα και μιλάει σαν πουτάνα απο την Τρούμπα]
Γιατί αγάπη μου τι μας πουν και οι Βίσσες και οι Βανδές όταν ή Ιστορία έχει γραφτεί με Παγιέτα, Στράς, Φτερά και Πίπουλο [Πολύ πίπουλο όμως σε λέω! Ίσα με Δύο κοτέτσια]
Το Σκήπτρο ανήκει στην Υπέρτατη Ντάνα:
ΡΙΤΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ!
Αδερφομάνα απο τις λίγες με τη χαρακτηριστική βραχνάδα στη φωνή γεννημένη στη Σητεία το 1934 και καμια Σαρανταριά Δίσκους στο ενεργητικό της. Τι να πρωτοπείς χρυσό μου για αυτή τη γυναίκα! Που στη Δεκαετία του 80 οι άλλες τρέχανε να διπλώσουνε την κουφόπιετα και να σιάξουνε τη βάτα και η Ριτάρα δήλωνε ότι έκανε Λίφτινκγ περήφανη αποδεικνύοντας στο διαταύτα ότι «Οί Σαραντάρες ίσων με Δϋο Εικοσάρες» και γύρναγε με τα Τεκνά [χάου λεημ ιζ δατ ουρντ?]
Έχει τραγουδήσει τον άμμο της Θάλασσας και κόντρα στο καραλαϊκο της προφίλ το 1986 τραγούδησε με την Βίσση και έφτιαξε δίσκο με τον Καρβέλα. ευθύνεται για τα μαυρισμένα μας πνευμόνια και τα καμένα μας συκώτια [τα τσιγάρα και τα ξύδια γιά!] Ξέρεις κανένα να μπορεί να αντισταθεί στο:
«Σώσε με Δώς μου να πιώ το Δηλητήριο?
[Στίχοι μουσική Νίκος Καρβέλας απο το δίσκο ΑΡΕΣΩ tip: Στα Φωνητικά ο Δημήτρης Κοντολάζος]


Συνεχίζουμε στο ίδο μοτίβο με μια ίσως απο τις ποιό Ντάνες και θεότητες που υπάρχουν αυτή τη Στιγμή στην πιάτσα. Νύφη της σχωρεμένης απο πάνω έχει φάει μπουνίδια απο την μακαρίτισσα με το τουλούμι. Μάυρο γάμο έκανε η γυναίκα αλλά επιβιωσε η πουτάνα και συνεχίζει να επιβιώνει κόντρα στα πάντα.
Τι έννοείς όταν ρωτάς: «Ποια είναι?»
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΝΙΣΗ αγάπη μου!
Η Wikipedia αρνείται κατηγορηματικά να μας αποκαλύψει την ηλικία της, και το χρυσό που έχει το Κατερινάκι στο σπίτι μαζεμένο μαζί με τις πλατίνες σε δίσκους και τσεντέδες φτάνει για να κάνει τον Καίσαρη να μοιάζει με μπακάλικο. Σκαλωμένη με τα ξύδια ένα διάστημα [με λες και αλκοόλα] και τεκνατζού ολκής το Κατερινιώ έχει τραγουδησει απο Νταλάρα μέχρι Καρβέλα [τον παλιό καλό καιρό που Ο Καρβέλας δεν ήξερε ότι ο σκύλος του είναι Gay και η Αννίτα σπούδαζε ακόμη Γαλλική φιλολογία] ενώ το μαγικό δίδυμο στα τραγούδια της ακούει στα ονόματα Χρυσεβέργης – Γιατράς.
Το τραγούδι «Μυστικέ μου έρωτα» απο την ομόνυμη δισκογραφική δουλειά και τη χρονιά του 1982 [Δισκος που για τα δεδομένα της εποχής γάμησε! Εγινε χρυσός των 52.000 αντιτύπων] Ευθύνεται για τα χειρότερα σπασίματα μέχρι τώρα σε πίστες και για χομπυ όπως: Ή ρίψη Γαρίφαλου στις πίστες σε τέτοιο βαθμό που θα μπορούσαμε να στολίσουμε επιτάφιους για τα επόμενα Σαράντα εκατομμύρια χρόνια.


Το πόνημα μας συνεχίζεται κανονιά για όσες δεν έχουν ανοίξει ακόμη μπουκάλι με την Τρίτη και φαρμακερή απο όλες τις απόψεις.
Κατάφερε μέχρι στιγμής [Γερό να ναι το κορίτσι μας] να τραγουδήσει μέσα σε Τριάντα χρόνια δισκογραφίας απο Σπανουδάκη μέχρι Φοίβο, να μαζέψει χρυσόυς πλατίνες ασήμια και μαλάματα ικανά να χτίσουν δέκα μοναστήρια, και να μας κάνει να τη λατρέψουμε όλοι στρέητ και μη στρέητ. Ειδικά οι γκόμενες!
ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΙΔΗ αγάπη μου!
ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ!
Αυτό το τίναγμα στο μαλλί σε συνδυασμό με το σταβομένο κοίταγμα, το γρέζο στη φωνή και αυτο το στύλ «Άκου να σου πω μωρή!» μας αναστατώνει και μας κάνει να ξεχνάμε τις όποιες μαλακιούλες έχει πει κατα καιρύς στα μεσημεριανάδικα!
Η Άντζελα σαν γνησιότατη λαική ντανάρα μπήκε απο νωρίς στο κουρμπέτι, κορδελιάστρα σε μεγάλη κλωστοϋφαντουργία της εποχής, παιδί τυ μεροκάματου δηλαδή, έκαψε καρδιές, χώρισε, μεγάλωσε το παιδί της πάντα κυρία με Q κεφαλαίο! Έκανε χίλια δυο! Και είπε και άλλα τόσα!!!
Πάντα όμως μωρό μου στο άκουσμα του:
«Ποιά θυσία έχει κάνει αυτή για σένα» όλοι μας θέλουμε να αρπάξουμε την άλλη την αντίζηλο, απο το ξαμένο ξανθό εξντένσιον και να της φέρουμε δυο σβούρες στα πατώματα ουρλιάζοντας «Γιατί κουκλίτσα μου? Ποιά νομίζεις ότι είσαι μωρή πα θα μου κλέψεις το τσόλι?»
Ε όχι αγάπη μου!