Κατάληψις Εν Έτει 2010

     Εδώ και τρεις ημέρες έχουμε κατάληψη, όπως σχεδόν όλα τα σχολεία της Ελλάδος για τις απουσίες και καλά, αλλά και για θέματα που αφορούν την Γ' Λυκείου (μηχανογραφικά, κατάργηση της ενισχυτικής διδασκαλίας κι έλλειψη βιβλίων και καθηγητών). Πολύ wow κατάσταση, τι να πω! Είναι η πρώτη κατάληψη που βιώνω επειδή στο Γυμνάσιο α) δεν είχαμε αιτήματα, β) ακόμα και σοβαρά αιτήματα να είχαμε, ήταν πολλές οι κοτούλες και γ) μια τρελή πήγαινε κι έσπαγε τις αλυσίδες.
  Δεν χρειάζεται να σας πω πως ακριβώς είναι μια κατάληψη, δόξα τω Θεώ, μια χαρά έξυπνα κορόιδα είστε. Τα γνωστά . Άλλοι έπαιζαν τάβλι, άλλοι χαρτιά, άλλοι είχαν φέρει υπνόσακους κτλ κτλ ενώ οι "επικεφαλείς" (μην ξεράσω!) της κατάληψης έκαναν όλη την ώρα σύσκεψη και στρύγγλιζαν σε τόνους 5.000 μεγαντεσιμπέλ σαν ψυχασθενείς. Μερικά αντιπαθητικά κι όχι ιδιαίτερα υψηλού IQ άτομα μου έλεγαν "Να δηλώσεις υπέρ!". Φυσικά ρε μαλάκα, μπρίκια κολάμε; Αχ, τι ηλίθιοι! Για κακή τους τύχη, δεν είμαι τόσο φλωράκι όσο νομίζουν (επειδή, τώρα, έβγαλα ένα 18 και 3 στο τέλος της χρονιάς στην Γ' Γυμνασίου; Τρίχες!:p)
      Καλά, τις μαλακίες ότι εξαιτίας των καταλήψεων θα κάνουμε μάθημα και Σάββατα και αργίες δεν τις πιστεύω. Είπε το αιωνίως ξοφλημένο Ελληνικό κράτος να μας συμμαζέψει και λέει ''πως να τρομοκρατήσω τα μαθητούδια μου; Μα φυσικά! Θα τα βάλω να κάνουν extra μάθημα επειδή ξέρω ότι είναι τρελά φιλομαθείς!" Εκτός κι αν αυτό τραβήξει κανένα μήνα, τότε θα υπάρχει πρόβλημα!
    Νομίζω ότι μόλις έγραψα το πιο άκυρο post στον γαλαξία, αλλά θα το δημοσιεύσω για να σας την σπάσω!