Ο τίτλος του Post θα μπορούσε να λέγεται......

Ο τίτλος του Post θα μπορούσε να λέγεται “Ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτη σου”
μιας και έφυγα την Πέμπτη για να κατέβω στην Αθήνα και από εκεί στο νησί για το γάμο”
ή θα μπορούσε να λέγεται “Η Εαρινή Συνάντηση των Bloggers” όπως μας αποκάλεσε ο μπαμπάς της Naf όταν είδε Δέκα Bloggers Μαζεμένους μπροστά στην πόρτα του ξενοδοχείου να ουρλιάζουνε Σάββατο μεσημέρι, να γελάνε και να αγκαλιάζονται λες και δεν θα είμασταν μαζί για τις επόμενες δύο μέρες, και φυσικά να μιλάμε όλοι μαζί ταυτόχρονα και φυσικά να συνενοούμαστε!!!!!
Όποιος είπε ότι το Internet αποξενώνει τον κόσμο να του πείτε να πάει να γαμηθεί σας παρακαλώ πολύ!
Ο τίτλος του Post θα μπορούσε να λέγεται “ U could be the most beautiful girl in the world” γιατί η κόρη του Spy και της Naf έχει την ποιο ζεστή αγκαλιά του κόσμου. Και ποτέ δεν είδα καλύτερα τη θάλασσα μέσα από τα μάτια ενός μικρού παιδιού!
Ο τίτλος του Post θα μπορούσε να λέγεται “'Ένα ήρεμο προβατάκι”, σαν τον Profylaktiko που είναι η επιτομή της ηρεμίας και της πραότητας, ο οποίος φυσικά ισορροπεί τις σαν καλογυαλiσμένο ξυραφάκι ατάκες του πάντα ευφυέστατου και ατακαδόρου Mahler.
Ο τίτλος του Post θα μπορούσε να λέγεται “Είμαι η διάσημη Ντούβλη! Είμαι η Βασίλισσα της πουτανιάς” Φράση που ξεστόμιζε η Σούλα σε κάθε περίπτωση και κάνοντας την να ταιριάζει σε κάθε περίπτωση!
Ο τίτλος του Post θα μπορούσε να λέγεται “Cool memories from a cool wedding”
γιατί από τους Νεόνυμφους μέχρι τους καλεσμένους και από τον Παπά μέχρι το προσωπικό του ξενοδοχείου όλα ήτανε cool. Απλά φιλικά και γεμάτα καλή προαίρεση!
Νομίζω ότι ήτανε απλά τυχαίο που δεν χειροκροτούσαμε και δεν σφυρίζαμε όλοι μας, κατά τη διάρκεια της τελετής!
Μούντζα πετάει μπαλάκι στη Σούλα να μοιράσει το ρύζι. Η Σούλα κάνει μια τυπική μοιρασιά λέγοντας “Μα αυτό το μοιράζουν παρθένες γιατί το δώσατε σε μένα?” και καβατζώνει το υπόλοιπο κιλό ρύζι που έφυγε με ταχύτητα πυραύλου στα κεφάλια των νεόνυμφων!
Ο τίτλος του Post θα μπορούσε να λέγεται “Γοργόνες και Μάγκες” όπως ήτανε ο τίτλος του διακριτικά στην άκρη του μεγάλου μπαλκονιού με την ωραία θέα στη θάλασσα, τραπεζιού μας
Καταναλώθηκαν 7 κιλά κουφέτα [με διάφορες γεύσεις] μόνο στο τραπέζι.
Βάλε και τις μπουμπουνιέρες που φάγαμε χώρια!
Ο τίτλος του Post θα μπορούσε να λέγεται “ Leon” μιας και φεύγοντας πήραμε μαζί μας [οι Bloggers Φυσικά] Τα διακοσμητικά γλαστράκια από το τραπέζι, με αποτέλεσμα να κυκλοφορούμε την Κυριακή στο πλοίο της επιστροφής, σαν το κοριτσάκι από το Leon με τη γλάστρα στα χέρια!
Περάσαμε υπέροχα.
Γελάσαμε, χορέψαμε, συγκινηθήκαμε...[..ξέρει αυτή] και κλάψαμε από τη χαρά μας για την ευτυχία της φίλης μας One Happy Dot που ολόλαμπρη, μέσα στο υπέροχο απλό νυφικό της, ενώθηκε με τον άνθρωπό της σε αυτό το γάμο!!!!
Πειραχτήκαμε, κραχτήκαμε είπαμε κουτσομπολιά αλλά όλοι βάλαμε τα καλύτερα μας χαμόγελα και την ομορφότερη διάθεση μας και βγήκαμε χιλιάδες paparazzi φωτογραφίες.
Αυτές τις μέρες αποδείχτηκε περίτρανα ότι το να βγάζεις τη ψυχή σου σε ένα Blogg Μόνο καλό μπορεί να έχει.
Να μας ζήσουν να τους χαιρόμαστε!
[Ότι ξέχασα να συπληρωθεί απο τους υπόλοιπους]


ΥΓ.
Παρακαλείται πολύ ο γυαλισμένος με Baby oil νεαρός, με τη ροζ βερμούδα, με τους κοιλιακούς “υπερπαραγωγή - δειγματολόγιο για πλακάκια” και τα υπέροχα μπούτια, που έπαιζε ρακέτες μπροστά μας όλο το διήμερο στην Παραλία στο Ασκέλι Πόρου, να επικοινωνήσει με κάποιον από εμάς για να μας δώσει τα υπόλοιπα στοιχεία του, να του στείλουμε τις φωτογραφιες του, και να του δώσουμε τα λεφτά από τα πνευματικά δικαιώματα για τις μαλακίες που χουμε ρίξει για την πάρτη του.