Πάρε τα @@ μας Τουρκία

....Η θεά Καφροδίτη υψώνει το δεξί χέρι της προς την Τουρκία και σηκώνει το μεσαίο δάχτυλο σαν άλλη Γερμανική Αφροδίτη της Μήλου... με φόντο πίσω την σημαία του πόντου...
κρίμα που δεν έχουμε ιδέα από photoshop να το κάνουμε...

Άξιοι Πιστοί του Ναού μας και τιμημένοι Ιεροί μας Δούλοι... Η Θεά Καφροδίτη είναι πολύ χαρούμενη με την εξέλιξη των γεγονότων και πανηγυρίζει την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων, των Αρμενίων και των Ασυρρίων από την Σουηδία.

Σαν ναός ευχαριστούμε όλους αυτούς τους Έλληνες που μας κορόιδεψαν, που μας πρόσβαλαν και που μας έκαναν να πεισμώσουμε όλα αυτά τα χρόνια και να αγωνιστούμε με περισσότερο ζήλο προς την αναγνώριση. Σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά. Ευχαριστούμε το Ελληνικό Κράτος που έγινε τόσο ρεζίλι με την καθυστέρηση του να αναγνωρίσει την γενοκτονία των Ποντίων και που μας αποθαρρύνει να αγωνιζόμαστε κάθε φορά.

Ευχαριστούμε την Τουρκία που με της συμπεριφοράς της δείχνει τον αληθινό της χαρακτήρα και βοηθάει την αναγνώριση από τις άλλες χώρες. Ευχαριστούμε την Ελλάδα που μας έχει πληγώσει περισσότερο από την Τουρκία και ενισχύει τον μαζοχισμό μας σαν φυλή.