Μέσα


Όπως συμβαίνει συνήθως στην δική μου περίπτωση, περιμένω να έρθει το Σαββατοκύριακο για να αρρωστήσω. Γιατί; να βγεις έξω και να χαλάσεις και λεφτά, όταν μπορείς να πέσεις ξερός με ίωση στο κρεββάτι; Από Παρασκευή βράδυ έως αυτή την στιγμή είμαι λιώμα, έχοντας χαλάσει σχεδόν ένα κουτί χαρτομάντιλα (την μεγάλη συσκευασία εννοώ, που τα τραβάς ένα-ένα). Τώρα αν είναι απλή ίωση ή η νέα γρίππη, θα σας γελάσω. Δεν θα κάνω και το τεστ για να βεβαιωθώ. Πάντως αν εξαιρέσουμε το ότι τα συμπτώματα ξεκίνησαν από Πέμπτη βράδυ, κατά τα άλλα, υποφέρω σε ανεκτά επίπεδα (;)



Θα περάσω και την αυριανή στο κρεββάτι ενώ κάποια σχέδια που είχα να πάρω ρεπό εν μέσω εβδομάδας για κάτι δουλειές, πάνε στον βρόντο. Ως στιγμής περνάω την ώρα μου σερφάροντας στο διαδίκτυο, διαβάζοντας για τις κυρώσεις που επέβαλε το Συμβούλιο Ασφαλείας στην Λιβύη -ανατρίχιασε ο Καντάφι, μιλάμε- διαβάζοντας ποστς και κάνοντας μια επανάληψη του πρώτου κύκλου Fringe. Κατά τα άλλα και με την ευγενική χορηγία του turigr, έχω βάλει και ακούω ήχους της φύσης, βροχή σε συνδυασμό με βροχή. Απόλυτα χαλαρωτικό, να το δοκιμάσετε.

Θα μπορούσα να είχα πάει για καφέ και φαγητό με τον μπέαρ. Θα μπορούσα να είχα πάει βόλτα στο χιονοδρομικό. Θα μπορούσα να είχα βγει έξω να γκομενίσω. Αλλά όχι. Μέσα με ίωση.