Τσικνοπέμπτη 2011

Τσικνοπέμπτη μεθαύριο και ακόμη δεν ξέρετε τι να ντυθείτε; Δεν έχετε αρκετά λεφτά για να αγοράσετε στολή; Μη στεναχωριέστε η Θεά Καφροδίτη έχει την λύση.


Αν θελήσετε να κάνετε θεματικό ντύσιμο βασισμένο σε ταινία σας προτείνουμε να ντυθείτε :

1. McGrouger

Χρειάζεστε ένα μπλε καρό πουκάμισο, ένα μπεζ δημοσιογραφικό γιλέκο και ένα μπλε τζην. Για τα μαλλιά σας θα χρειαστείτε μια καθυστερημένη κόμμωση των 80s και ένα Σέληνο. Αν είναι και καστανόξανθα τα μαλλιά σας ακόμη καλύτερο και το καλύτερο; Υπάρχει και σε γυναικεία version.


Στο αποκορύφωμα της βραδιάς βγάζετε τα ρούχα σας και χώνετε το σέλινο στον πρωκτό σας και χοροπηδάτε όπως στο βίντεο... όπως αντιγράφει τον Macgruber ο Ryan Philip.


Τότε σίγουρα θα είστε το κέντρο του ενδιαφέροντος εκείνης της βραδιάς.
Προτιμήστε το Σέλινο να είναι φρέσκο και να το έχετε πλύνει πριν το τοποθετήσετε στον πρωκτό σας.

2. Kato (Green Hornet ) ή Peter Chao (You Tube)

Εδώ τα πράγματα είναι ακόμη πιο απλά. Μαύρο παντελόνι και κόκκινο ζιβάνγκο καθώς μαύρα μεγάλα γυαλιά. Βασική προϋπόθεση να μιλάτε σπαστά όπως θα μιλούσε ένας Κινέζος τα Ελληνικά. Το ωραίο είναι πως με αυτή τη την εμφάνιση συνδυάζετε και τον You tuber Peter Chao αλλά και τον Jay Chou που έπαιζε τον Kato.


Βασική προϋπόθεση για να πετύχει αυτή η μεταμφίεση είναι να είστε Κινέζος.


Kato επίσης μπορείτε να ντυθείτε φορώντας μια στολή σοφέρ, κατά προτίμηση σταυρωτό ασιατικό σακάκι μαύρο, μία μάσκα μαύρη και καπέλο σοφέρ. Με λίγη τύχη θα μοιάζετε με αυτή τη φωτογραφία:

με λίγη ατυχία δεν καταλάβατε για ποιον λέω και ντυθήκατε αυτόν από τον James Bond.


3. Gundam

Ακόμη ένα πρωτοποριακό coseplay για την τσικνοπέμπτη...Τα Gundam για τους αδαείς (όλοι στον ναό ξέρουν τι είναι) είναι τα τεράστια ρομπότ απο τη σειρά anime Gundam τα οποία κάνουν τους transformers να μοιάζουν με μαθητριούλες νηπιαγωγείου. Εδώ τα πράγματα είναι απλά. Πηγαίνετε στον κοντινότερο κάδο ανακύκλωσης πάρτε μια κούτα και αγοράστε έναν μαρκαδόρο. Κάντε τρεις τρύπες στη κούτα για τα χέρια σας και το κεφάλι σας. Γράψτε την λέξη Gundam και είστε έτοιμοι. Το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε:


Το αποτέλεσμα μετά τις συμβουλές μας:

Η ομοιότητα ανάμεσα στις δύο φωτογραφίες είναι τρομακτική.

5. Dr. Manhatan Watchmen / Στρουμφάκι

Εδώ δεν θα ντυθείτε θα γδυθείτε...θα βάψετε όλο το σώμα σας μπλε. Ιδανικό ντύσιμο ...συγνώμη γδύσιμο στη περίπτωση που είστε φαλακρός. Αν είστε φαλακρός και βάλετε ένα κουστούμι αμέσως όλοι θα καταλάβουν πως ντυθήκατε Lex Luthor εμείς όμως σας προτείνουμε να πάτε ένα βήμα παραπέρα.

Να μη ξεχάσετε να ζωγραφίσετε ένα μόριο στο μέτωπο σας γιατί διαφορετικά κανείς δεν θα καταλάβει τι γδυθήκατε και θα κοιτάει το άλλο σας μόριο. Αν ωστόσο είστε φαλακρός και μικροτσούτσουνος (τότε πραγματικά η μοίρα σας επιφύλασσε πολύ άσχημο παιχνίδι) τότε προσθέστε έναν λευκό σκούφο στο κεφάλι σας και φορέστε ένα Slipad. Έτσι αυτόματα γίνατε στρουμφάκι.(μη ξεχάσετε την μπλε ουρίτσα).

Όσο για εμένα αν απορείτε για το τι να ντυθώ στα καρναβάλια η απάντηση είναι απλή.

Θα ντυθώ Breakdancer / Yankumi .

Θα φορέσω μία κόκκινη adidas φόρμα, θα κάνω τα μαλλιά μου κοτσίδες θα βάλω και γυαλιά και τσουπ θα είμαι έτοιμη. Οπότε αν δείτε μια κοπέλα στο Dizzy ή στο Eightball που θα μοιάζει έτσι:


δεν θα είμαι εγώ. Καθώς δεν είμαι ούτε Ιαπωνέζα ούτε τόσο όμορφη.