Little J: Τελικά Ζει Ανάμεσα Μας

Όχι, δεν ήρθε η Taylor Momsen στην Ελλάδα, ούτε μένει εδώ, αλλά υπάρχουν τόσα και τόσα άτομα που μοιάζουν να την μιμούνται. Για όσους δεν ξέρουν ποιά είναι η Little J, πράγμα που το βρίσκω απίθανο, μπορώ να σας δώσω μερικές πληροφορίες να μορφωθήτε.
           Η Little J, κατά κόσμον Jenny Humphrey, είναι μια από τους χαρακτήρες της σειράς Gossip Girl, μάλλον μια από τους πιο μαζοχιστές. Στις 2 πρώτες season η κοπελιά θέλει απεγνωσμένα να γίνει δημοφιλής κι όταν, στην 3η season, τα καταφέρνει και γίνεται Prom Queen (πάντα μου την έδιναν αυτή οι τίτλοι), είναι "της δίνανε τον γάιδαρο κι αυτή τον κοίταζε στα δόντια", δηλαδή προσπαθούσε να πάει πιο ψηλά και κατέληξε να διαλύσει όλα τα ζευγάρια και να κερδίσει τελικά το μίσος τους με αποτέλεσμα να αλλάξει σχολείο. Τώρα, στην 4η season, πάλι μαλακίες κάνει.
   Κι όμως, αν όλο αυτό σας φαίνεται πολύ αμερικανιά, σήμερα κατάλαβα ότι κάτι τέτοια άτομα υπάρχουν και μάλιστα πρόκειται για μια κοπέλα που ξεπέρασε τα όρια για να αποδείξει στους άλλους, στην "αφρόκρεμα" του σχολείου, τους και καλά πιο δημοφιλείς και πιο κλασσάτους, ότι ήρθε για να μείνει, ανοίγοντας τα ποδαράκια της καλά - καλά για ν' αποπλανήσει όλα τα δύσμοιρα αρσενικά και δημιουργώντας μπελάδες στους άλλους και σε καθηγητές και σε μαθητές. Καλή της αυτοκαταστροφή, κανείς δεν θα την λυπηθεί. Ότι δίνεις παίρνεις έτσι κι αλλιώς.
  Γι' αυτό μην γίνετε ποτέ Jenny Humphrey. Μην προσπαθήτε να ενταχθήτε σ' αυτούς που θεωρείτε εσείς δημοφιλείς, γαμάτους και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Δεν υπάρχουν δημοφιλείς και μη δημοφιλείς, μόνο στις αμερικάνικες teen movies.Ok, κάποιος έχει περισσότερους φίλους στο Facebook, κάποιος άλλος είναι στο δεκαπενταμελές, αλλά τι σημαίνει αυτό; Σημασία έχει να είμαστε ο εαυτός μας, να έχουμε αυτοπεποίθηση και προσωπικότητα. Γιατί αν δεν το κάνετε, θα καταλήξετε σαν την Jenny και ποιός θέλει να παίρνει τους δρόμους τώρα;
 PS: Δεν βλέπω Gossip Girl, αλλά ένα - δυο βασικά πράγματα τα γνωρίζω.
PS2: Τώρα που είμαι ok με τα προσωπικά μου, ετοιμαστήτε για πολλή music!