Επιστροφή στα 90's

Τις ημέρες των Χριστουγέννων αναπολούμε τα παλιότερα μας Χριστούγεννα και αναρωτιόμαστε πως θα είναι τα επόμενα. Θυμόμαστε τι ωραία που ήταν όταν μαζευόμασταν όλοι μαζί και Fuck That!!!

Εγώ σας έχω κατί καλύτερο. Ξεχάστε τις ηλίθιες αναμνήσεις των περασμένων Χριστουγέννων εχώ να σας θυμίσω κάτι καλλύτερο. Σήμερα που λες πέτυχα ένα βίντεο κλιπ στο MTV . Θα σας θυμίσω εποχές πριν τους Big Bang, πριν τους NSYNC, πριν τους 5ive, πριν τους Westlife και πριν τους Backstreet boys. Λίγο πριν τους Boyzone, τους Take That και τους East17. Λίγο μετά τους New kids on the block.

Θα σας θυμίσω εκείνη την μπάντα για την οποία η Ντόνα έκανε σαν τρελή και ήθελε να τους δει την ημέρα των γενεθλίων της. Με αποτέλεσμα να πάει στο ξενοδοχείο και να δει τη μάνα της με γκόμενο. Η μπάντα για την οποία προσποιήθηκε η Κέλυ ότι είναι Groupie και τελικά κατάφερε να τους πείσει να πάνε στο Peach Pit και να τραγουδήσουν για την Ντόνα.

Ας μη ξεχνάμε και η Ντόνα γενέθλια τα Χριστούγεννα είχε. Λοιπόν... είδα το βίντεο στο Mtv και θα ήθελα ειλικρινά να ζητήσω συγνώμη από τους NSYNC,.Αγαπητοί N SYNC πάντα πίστευα ότι εσείς ήσασταν το ασχημότερο Boy Band Ever,δεύτεροι σε ασχήμια ήταν για μένα πάντα οι Backstreet Boys, (ας το παραδεχτούμε ακόμη και ο Justin Timberlake ήταν άσχημος, Puberty was cruel to Justin Timberlake not only to us).

Σας παρουσιάζω - θυμίζω λοιπόν το πιο άσχημο Boy Band που έχω δει ποτέ. Με το σούπερ χιτ της εποχής του.Colour me Badd - I wanna sex you up ... στο Beverly Εκείνη της εποχής τραγούδησαν I wanna love you up ...αμερικάνικη λογοκρισία...

Πείτε ο άθλιος με το καπελάκι στο 00:54 με το κόκκινο σακάκι δεν μοιάζει με αυτόν:


Και τόσο καιρό προσπαθούσα να καταλάβω τι μου θυμίζει....τρομακτικό.
Την επόμενη φορά αφιέρωμα στους boyz II men.

Τώρα που το σκέφτομαι και πέρσι είχα ένα τρελό Blast from the past.


Καλά ρε...γιατί δεν μου είπατε οτι ήταν τόσο τραγικά γραμμένο το ποστ...το διόρθωσα ή ετσι νομίζω.