Δίαιτες για μετά το καλοκαίρι.

Είναι γνωστό στον ναό μας δεν ενθαρύνουμαι τις διαίτες μας αρέσουν όλοι όπως είναι. Ωστόσο καταλαβαίνουμε τις ανάγκες των πιστών μας για διαίτα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, μετά τις χιλάδες ώρες κουραστικής εργασίας μέσα στη ζέστη, τις χιλιάδες ώρες παραλίας, οινοποσίας και άγριου σεξ.

Γι αυτό συγκεντρωθήκαμε και οι 4 και καταλήξαμε στις παρακάτω πρακτικές λύσεις. Σας προτείνουμε τις παρακάτω διαίτες που γίνονται μετά απο ένα έντονο καλοκαίρι.:

Διαίτα της Μονοφαγίας: Σε αυτή τη διαίτα τρώτε για ένα μήνα μόνο Junk Food. Μη λυπηθείτε, καταναλώστε άφοβα απίστευτες ποσότητες burgers, τηγανιτές πατάτες, γύρους πίτσες και ότι δεν μπορείτε να αντισταθείτε όταν κάνετε διαίτα. Μ' αυτό τον τρόπο θα τα συχαθείτε και πλέον θα μπορέσετε να προχωρήσετε σε διαίτα για τους επόμενου 300 μήνες χωρίς να μπαίνετε σε πειρασμό.

Αρωματοθεραπεία: Αυτή η μέθοδος ήρθε απο διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια και Εθνική Σταρ η οποία συστήνει να μυρίζετε τα φαγητά. "Αν τα μυρίσετε είναι σαν τα έχετε φάει". Χωρίς να καταναλώνεται τις περιτες θερμίδες. Προετοιμάστε λοιπόν τα καλύτερα γεύματα στρώστε το τραπέζι και αρχίστε να οσμίζεστε τις γεύσεις και να ρουφάτε λαίμαργα τα ηδονικά αρώματα. Μετά απο 2 μήνες θα λυποθημήσετε απο την αφαγία και θα νοσηλευθείτε σε νοσοκομειο όπου θα σας συντηρουν μόνο με ορο. Τα αποτελέσματα θα είναι σίγουρα και θα κάνετε και διακοπές στο κοντινότερο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Σε μία Νύχτα: Όλοι ονειρευόμαστε να ξυπνήσουμε μια ημέρα αδύνατοι. Γνωρίζατε όμως ότι μπορείτε να το πετύχετε; Φυσικά και μπορείτε. Πέστε σε κώμα για αρκετό καιρό. Το δύσκολο είναι το πως θα πέσετε σε κώμα και να ξυπνήσετε μώλις χάσετε τον επιθυμητό αριθμό κιλών...Επίσης αυτή η διαιτα στοιχίζει επειδή θα χρειαστείτε τη βοήθεια αισθητικού για να σας απαλάξει απο τους τόνους τρίχας που θα μεγαλώνει όσο θα είστε σε κατάσταση λαχανικού.

Με αυτές τις πρακτικές διαίτες πιστεύουμε οτι θα καταφέρετε να χάσετε κιλά. Αν δεν χάσετε σίγουρα θα πάθετε διατροφική ταραχή κάτι εξίσου καλό... Πέρα απο την πλάκα αν θέλετε να χάσετε κιλά κάντε αυτό που κάνει η Angelira...

Η Δίαιτα του Γυμναστήριου: Το πρωί κάντε μια ώρα γυμναστική, το μεσημέρι κάντε δύο ώρες γυμναστική και το απόγευμα τρεις ώρες... Να τρώτε μόνο μαζί με τις ξαδέρφες ακόμη και όταν αυτές τις βλέπεται μια φορά τον μήνα. Με αυτό τον τρόπο και θα χτίσετε σώμα και κιλά θα χάσετε.

Η διατροφική ταραχη είναι σίγουρη και με αυτή τη δίαιτα...

Πάντως αν θέλετε να χάσετε κιλά καλύτερα να το κάνετε με τη βοηθεία καποιου ειδικού καθώς ο καθένας μας έχει διαφορετικό οργανισμό. Εμένα με βοηθάει η γυμναστική, τη Dannossiel τη βοηθάει η αυστηρή θεμιδομετρική δίαιτα και την Martha η Κοκαίνη. Επιλέξτε τη δική σας μορφή εθισμού και διατροφικής διαταραχής με τη βοηθεια του Ιατρού. Μη κάνετε λάθη που θα επιβαρύνουν τον οργανισμό σας.

τα ορθογραφικά λάθη έγιναν επίτηδες
θα διορθωθούν όταν το αποφασίσει η Dannossiel

H Παρούσα ιστοσελίδα δεν ενθαρύνει την χρήση ναρκωτικών