2 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Είχα πολύ καιρό να γράψω.

Η πολιτική και οικονομική κατάσταση του τόπου μας σε συνδυασμό με τα αβέβαια baby steps μου στον κόσμο των εργαζομένων Ελλήνων μου αποστέρησε τον ενθουσιασμό και την έμπνευση.

Πολλές νύχτες δεν κοιμήθηκα και ο αριθμός των καταμετρηθέντων προβάτων έχει ξεπεράσει κάθε λογική.

Η φαιά μου ουσία μειώθηκε σημαντικά,παραμένοντας παρόλ αυτά σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από αυτά των κοινών ανθρώπων.

Κουράστηκα αλλά βρήκα τη λύση.

Βλέποντας το πρόβλημα ως σύνολο κατάλαβα ότι η κυβέρνηση πρέπει να εφαρμόσει πολλά μέτρα.Το θέμα είναι ότι πάντα θα υπάρχουν κάποιοι περίεργοι,μίζεροι τύποι που διαμαρτύρονται αντί να απολαμβάνουν το βιασμό διαρκείας.

Για την αδιαμαρτύρητη και με προθυμία αποδοχή των νέων μέτρων η Θεά Καφροδίτη στέλνει δι εμού τις συμβουλές τις στην κυβέρνηση.

1.Αποποινικοποίηση της κάνναβης.
Ο λαός δεν έχει να φάει.Τουλάχιστον άστον να την πίνει.Όχι μόνο δεν θα χει καμιά διάθεση να κατέβει στις πορείες αλλά θα του φαίνονται πολύ γαμάτοι οι όποιοι χειρισμοί από την κυβέρνηση.

2.Απόσβεση των χρεών του ΠΑΟΚ.
Μετά από αυτό το ΠΑΣΟΚ θα βγαίνει για πάντα ακόμη κι αν πουλήσει την Ελλάδα στους Τούρκους.

Από την άλλη δεδομένου ότι οι περισσότεροι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι μαστούρια ίσως είναι εκ του περισσού ο μηδενισμός των χρεών της ομάδας τους μιας και θα είναι ήδη ενθουσιασμένοι από το πρώτο μέτρο.


Ελπίζω η Θεά να ξαναμιλήσει σύντομα δια στόματος μου με περισσότερα tips για μια εύκολη έξοδο από μια δύσκολη κατάσταση.