Φίλε Οδηγέ ...

Ετοιμάστηκες ε; Πας να κάνεις Πάσχα μακριά απο την ρουτίνα της πόλης σου. Να αλλάξεις τον αέρα σου, να αλλάξεις παραστάσεις, να ξεκουραστείς βρε αδερφέ και καλά θα κάνεις. Εγω μαζί σου είμαι.
Θα πάρεις και το αυτοκίνητο μαζί σου ομως έτσι δεν είναι; Χθές πήγες και το έπλυνες, σήμερα τσέκαρες λάδια, υγρά, αέρα στα λάστιχα το φούλαρες και αμόλυβδη κατοστάρα, έτοιμος. Εδώ θέλω την προσοχή σου. Πρίν ξεκινήσεις κάθισε 5 λεπτά, άναψε τσιγάρο και σκέψου μερικά σημαντικά πράγματα.

Αλκοόλ ή/και ναρκωτικά και οδήγηση.
Δέν χρειάζεσαι εμένα να σου πώ οτι ειναι ο χειρότερος συνδυασμός. Κάνε οτι θέλεις, πάρε οτι θέλεις αλλα άσε άλλον στο τιμόνι. Πάρε ταξί, πες του κουμπάρου να σε "πετάξει", πήγαινε με τα πόδια αλλά άσε το "βολάν" του αυτοκινήτου. Πιάσε το βολάν της διπλανής αν σου αρέσει (το βολάν του διπλανού πάλι δεν θα στο πρότεινα, η κακογουστιά του ειναι ολοφάνερη)


Δέν είσαι μόνος σου στο δρόμο.
Το ξέρω οτι δεν σου αρέσει αλλα δυστυχώς κυκλοφορούν και άλλοι οδηγοί μαζί σου στο δρόμο. Εσύ βέβαια εισαι ο καλύτερος. Κι έχεις και καλύτερο "εργαλείο". Οκ, το δέχομαι. Αλλα και σε άλλα, βάζω στοίχημα, οτι θεωρείς πως είσαι ο καλύτερος κι έχεις το καλύτερο "εργαλείο". Δεν σε είδα όμως να μας το μοστράρεις στο δρόμο ούτε να επιδυκνείεις δημόσια τις επιδόσεις σου. Γιατί να το κάνεις τότε με το αμάξι σου ματάκια μου;


Γιατί να τρέχεις;
Σε κηνυγάει κανείς; Πόσο χρόνο θα κερδίσεις; Μισή ώρα; Μία; Οκ. Σκέψου τώρα μια ζυγαριά και βάλε απο την μιά τον κερδισμένο χρόνο κι απο την άλλη τη ζωή σου. Ποιό είναι πιό σημαντικο; Έτσι μπράβο.


Ντέν έκουμε ντρόμους καρντιά μου.
Συμφωνώ οτι το Γερμανικό/Γαλλικό/Ιταλικό κλπ αυτοκίνητό σου έχει τις Χ προδιαγραφές. Έχεις δεί όμως τι αυτοκινητόδρόμους έχουν οι χώρες αυτές; Συγκρίνονται με τους ελληνικούς; ΧαΧαΧα, το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;


Οδηγία προς συνοδηγούς! Μήν σπάτε τα νεύρα του οδηγού, δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για να λύσετε τα γκομενικά/οικογενειακά/κλπ προβλήματα. Μην του υπαγορεύεται τι να κάνει και τι όχι, αν δεν τον εμπιστευόσαστε ας μην μπαίνατε εξ' αρχής. Μην κοιμάστε την ώρα που ο άλλος οδηγεί, η παρέα σας θα του κάνει την οδήγηση πιο ξεκούραστη. Μην αλλάζετε CD/σταθμό συνεχώς ψάχνοντας το καλύτερο, είναι εκνευριστικό. Μην τρώτε μεσα στο αυτοκίνητο και το κυριότερο μην ταϊζεται τον οδηγό εν κινήσει! Τέλος, τις σεξουαλικές σας ορέξεις κρατήστε τις για όταν φτάσετε, ακόμα κι αν ο οδηγός συνεναίσει για μια "στοματική περιποίηση" εν κινήσει.

Αφού δείς κι αυτό το βίντεο είσαι έτοιμος να φύγεις.


Καλό ταξίδι

Καλό Πάσχα

Καλή Ανάσταση