Ανοιχτές Επιστολές

  Sorry, αλλά κάποια παλιά χρέη πρέπει να ξεπληρωθούν.
                               "Αγαπητέ - θα ήθελες να θεωρείς τον εαυτό σου - cheater,
τι γίνεσαι; Καλά τα πας με την κοπέλα σου; Ελπίζω ναι γιατί είναι καλό κορίτσι, αλλά αναρωτιέμαι το για πόσο ακόμα. Μην με πάρεις για ζηλιάρα, τώρα έμαθα τι κουμάσι είσαι, όμως, είναι αυτή η γαμιμένη η περιέργεια. Το δύσμοιρο το κορίτσι θα γίνει η νέα Cheryl Cole πριν το διαζύγιο!
   Κάποιος πρέπει να σου μάθει ότι όταν κάποιος είναι σε σχέση, δεν την πέφτει σε άλλες. Γι' αυτό μην γυρίσεις να μου πεις "Θα την χωρίσω γιατί σ' αγαπώ" γιατί θα το πεις και στην επόμενη και στην μεθεπόμενη και πάει λέγοντας. Θέλω να την προσέχεις μα δεν νομίζω να ξέρεις πως γίνεται αυτό (όχι πως ξέρεις γενικά την τύφλα σου, αλλά λέμε τώρα...).
  Πες με κακιά, αλλά θέλω να το δω όταν θα σε χωρίσει. Θα είναι, άραγε, ένας απλός χωρισμός ή ένας γερός καβγάς; Ελπίζω το πρώτο γιατί, δεν μπορεί, με τον καβγά θα βγουν περισσότερα στην φόρα και τότε έχετε γειά βρυσούλες, θα καταστραφείς εντελώς! Και μετά απ' αυτό θα δεις τα χάλια σου όταν οι φίλοι σου θα σου το κοπανούν συχνά - πυκνά με την συνοδεία πολλών ωραίων φασκέλων.
   Κι όχι, δεν ζηλεύω, παρ'το απόφαση! Δεν νομίζω ότι κανείς σε ζηλεύει δηλαδή. Κι αν μου άρεσες ποτέ, δεν θα σου το πω γιατί τα μυαλά σου θα πάρουν αέρα όποια κι αν είναι η απάντηση επειδή θα την παραποιήσεις.
     Αυτά τα λίγα. Δεν έχω σκοπό ν' απολογηθώ για τίποτα. Εσύ θα έπρεπε να απολογηθείς και σ' εμένα και σ' εκείνη. I hope you'll be happy alone!
PS: Your posessions will posses you sucker!"
                           Επιστολή 2:
                       "Αγαπητοί haters,
ξέρετε πόσο μαλάκες σας θεωρώ; Πολύ! Δηλαδή να πούμε δεν πάει πιο πολύ! Και ξέρω και τους σκοπούς σας! Oh yeah! Θέλετε να μου σπάσετε τα νεύρα! Τι πρωτότυπο! Η πρωτοτυπία σας γαμάει και δέρνει!
  1) Μην μου το παίζετε πχιότητα και κουλτούρα γιατί είστε pretenders όσο δεν πάει!
  2) Για την αγαμία σας δεν ευθύνομαι εγώ!
  3) Ούτε κι εγώ σας γουστάρω!
  4) Δεν είμαι τόσο χαζή όσο νομίζετε. Γνωρίζω τι λέτε πίσω από την πλάτη μου.
   5) Πολύ Patty βλέπετε! 
     Είστε τόσο μπαζόσκυλα που βαριέμαι να σας γράφω επιστολές. Είδατε που με καταντήσατε;"