Oslo is my fairytale!




Τι να πρωτοπω? Εδώ όλοι είμαστε εκτός εαυτού απο την ημέρα που ο Αλεξάντερ έφερε τη νίκη! Ήρθε κι έδεσε και με την Εθνική επέτειο που σας προείπα κι έγινε το απόλυτο,το απίστευτο,το μοναδικό,μόνο αυτοί που ήταν εδώ μπορούν να νιώσουν πραγματικά τον πυρήνα αυτών που περιγράφω.


Προσπάθησα με νύχια και με δόντια ο άμοιρος στο αεροδρόμιο (και υπό αντίξωες συνθήκες εφ'όσον την επομένη έγραφα!) να καταγράψω σκηνές και πανικό,αλλά όλα ήταν ένα blur μη άξιο να ανέβει--τι ήθελε κι αυτός να πει πότε και που θα είναι?? Δεν ξέρω αν προσέξατε στο τέλος που ανέβηκε στη σκηνή ως νικητής,είπε κάτι στα Νορβηγικά ή τεσπα Κινέζικα στα αυτιά σας!


Αυτό το κάτι ήταν ''ξεπατωμένο βρακί'' που λέω εγώ,είπε ότι θα είναι στο Gardermoen (το αεροδρόμιο του Όσλο) στις 19.00 για όποιον θέλει να τον συναντήσει!!


Όπως καταλαβαίνεις,όλοι εμείς οι Νορβηγοί τρέξαμε κατά χιλιάδες να τον ''υποδεχτούμε''--χαμός και πανικός.



Οι γυναίκες εδώ,δε θυμάμαι αν στο έχω πει,έχουν το ρόλο των hetero αντρών...ουάου?? εμένα πάντως πολύ με συγχύζουν έτσι χύμα που είναι και που κάνουν τους άντρες ό,τι θέλουν...παράδειγμα οι βλαμένες που θα δεις σε λίγο να ουρλιάζουν και να ωρύονται!!!


Jesus!


Επίσης την ημέρα των εορτασμών της εθνικής επετείου,όλοι τραγουδούσαμε στους ρυθμούς του παραμυθιού μας, με προεξάρχουσα μια μπάντα που θα δείτε παρακάτω και η οποία έσερνε και την παρέλαση,πώς λέμε το χορό? έέέέτσιιι--όχι μόνο αυτή βέβαια,ήταν πολλές!



Για του λόγου το αληθές,λοιπόν,βρήκα αυτά τα βιντεάκια σε courtesy του λατρεμένου nrk--αφού εγώ δε μπορώ να ανεβάσω κάτι ανθρώπινο!



Check them out!




Η καλή μας νεράϊδα αφικνούται εις το αεροδρόμιο της γλυκειάς μας πόλης!



Η μπάντα στους ρυθμούς της Νίκης!



Ja vi elsker dette landet og Alexander!