The day after tomorrow


O Γιώργος επιδίδεται σε νέα προσπάθεια αναζήτησης αγοραστών των ελληνικών ομολόγων


Νέοι εθνικοί ευεργέτες δίνουν το παρόν και τον οβολό τους,που κέρδισαν με τον ιδρώτα τους

Νέα ελληνοτουρκική προσέγγιση


Η Εκκλησία συνεχίζει να προσφέρει την ελπίδα στο θαύμα


Αλλάζουν οι εργασιακές σχέσεις.Οι μέλλοντες συνταξιούχοι υποβάλονται σε δωρεάν τεστ κόπωσης


Αυξάνονται οι ελληνικές εξαγωγές και πωλούνται ζημιογόνα ακίνητα του δημοσίου

Το επόμενο διάγγελμα



Μόνο να ξέρεις το μισθό σου
και 'κείνος έμεινε μισός
να συλλαβίζεις το ελλειμά σου
στο Εκοφίν πάλι ψευδως

Θα σε ξανάβρω στις Βρυξέλες
κάθε Σεπτέμβρη να περνάς
και δανεικά στους καφενέδες
στους επιτρόπους να ζητάς

Του χρέους το μακρύ αγγούρι
θα το χορτάσουμε μαζί
θα 'ναι η καρδιά σου εφορία
τα λόγια σου πιστωτική

Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες
επιδοτήσεις να μετράς
κι ολημερίς στους καφενέδες
τις αποδείξεις να ζητάς
έχοντας χάσει -προφανώς- οποιαδήποτε επαφή με την ποιότητα, την ωριμότητα και την ψυχραιμία γτ σήμερα το βράδυ το pattern του όποιος μου αρέσει δεν με γουστάρει materialised yet again, έχω να κάνω τρεις παρατηρήσεις.

παρατήρηση numero uno
αντιλήφθηκα ότι δεν έχω καψουροτράγουδα στο ipod (touch)

παρατήρηση numero due
ίσως να ήταν blessing in disguise. θα δείξει.

παρατήρηση numero tre
μπαίνω στο ταξί μετά τον χυλό και παίζει "θέ μου τη δεύτερη φορά, δεν θα ξαναγαπήσω". το έσκασα το χαμόγελο.

και μία που αναφερθήκαμε στο γεγονός, ας χτυπήσουμε πάλι έναστρα επίπεδα ποιότητας και κοψοφλεβίασης με το γνωστό άσμα του δαυίδ του γκρίζου



αύριο λέω να είμαι καλά γτ έχουμε και δουλειές.. σήμερα απλά χαμογελάω από άμυνα.

Αχ Μοναξία μου....

Ναι..δηλαδή όχι..οκ
Τα πράγματα δεν τα λες και σκατά αλλά δεν τα λες και υπέροχα.
Γενικά υπάρχει κατά καιρούς [δηλαδή τις 22 από τις 24 ώρες της ημέρας] ένα μαύρο σύννεφο κατσικομένο επάνω στην κεφάλα μου, το ποίο μεταφράζεται σε μοναξιά.
Προσφάτως ανακάλυψα ότι έχω πολλά κενά σαν άνθρωπος τα οποία δεν μπορώ να συμμαζέψω και τώρα που τα βλέπω “απ' έξω μεριά” νομίζω ότι είναι σαν αλυσιδωτές εκρήξεις..
Γενικά τα τελευταία 3 χρόνια προσπαθώ να βάλω τη ζωή μου σε μία τάξη. Από πολλές απόψεις. Βασικά το πρώτο και κύριο μέλημα μου ήτανε πάντα το εργασιακό και κατ επέκταση το οικονομικό. Μην κοιτάς που τα ρίχνω όλα στον έρωτα..στην προσπάθεια μου όμως να κάνω καριέρα κάπου “το έχασα” το θέμα στην πορεία και έχασα φίλους και παρέες...όταν έγιναν όπως έγιναν τα εργασιακά μου και τα οικονομικά μου, και καταστράφηκα, γιατί ναι είναι αλήθεια ότι καταστράφηκα και θα με κλείνανε μέσα οι τράπεζες.. προσπαθούσα για πολύ καιρό να ορθοποδήσω και να τα ξαναφτιάξω από την αρχή...στην φάση αυτή έχασα εμένα...κλείστηκα στο σπίτι έτρωγα συνέχεια, δεν έβλεπα κανέναν και πάλι “χάθηκα” αποτέλεσμα να γίνω ένα ζώων από πολλές απόψεις και κυρίως από εξωτερικής εμφάνισης. Και ξέρεις όταν είσαι Gay και δεν έχεις καλό σώμα δεν γυρνάει να σε δει ΚΑΝΕΝΑΣ! Πόσο μάλλον αν έχεις γίνει 130 κιλά! Εκεί κάπου πήρα ανάποδες μια μέρα και είπα “ Όχι μαλάκα! Θα το ξεπεράσεις!” και ξεκίνησα δίαιτα...
Παιδεύτηκα πολύ! Αλήθεια σου λέω. Ζορίστηκα και ας είχα τρομερή υποστήριξη από την διαιτολόγο μου την αγαπάω τρομερά για όλα όσα έκανε σε επίπεδο φιλία να με βοηθήσει. Τελικά μετά από κόπο έφτασα απ' τα 130 κιλά στα 95 σε περίπου ένα χρόνο..συνέχιζα όμως να είμαι μόνος μου...εκεί κάπου γνώρισα το θείο σας το γαμόσπιτο..
Ξέρεις όταν είσαι ένας απλά συμπαθητικός χοντρούλης και είσαι μόνος για καιρό, και γνωρίσεις κάποιον ο οποίος κακά τα ψέμματα είναι πολύ κοντά σε αυτό που ονειρεύεσαι, λογικά πέφτεις με τα μούτρα..φυσικά τη συνέχεια τη ξέρουμε όλοι μας, και γω να χω πέσει σε χειρότερα σκατά από κάθε άλλη φορά. Μετά από πολύ κλάμα και πολύ στεναχώρια. [Ειλικρινά υπήρξαν κάποιες στιγμές που ήθελα να κρεμαστώ στο υπόγειο του σπιτιού και αυτό το λέω τώρα έχοντας πλήρη γνώση του τι λέω!] ξανά πήρα την απόφαση να υποτακτώ στο ζώδιο μου και σαν το Πουλί Φοίνικα να ξανά γεννηθώ από τις στάχτες μου. Έτσι λοιπόν ένα ωραίο μεσημέρι βρέθηκα στο γυμναστήριο, μάλλον ποιο ψαρωμένος και από την πρώτη μου μέρα στο Ναυτικό, και άρχισα στην αρχή πολύ δειλά αλλά στη συνέχεια με πολύ πείσμα να πηγαίνω κάθε μέρα! Κάθε μέρα! Δύω ώρες! Τρεις ώρες! Μέχρι να αισθανθώ εγώ καλά με μένα και να με πείσω ότι κάνω δουλειά με όλο αυτό.Πέρασε ένας χρόνος απο τότε και τα κιλά απο 100 που είχανε ξανανέβει γίνανε 87 και..πάλι δεν το βάζω κάτω! Μερικές φορές απογοητευόμουν, και απογοητεύομαι ακόμη και τώρα πολλές φορές από μένα, δεν θέλω να πω ψέμματα. Αλλά συνεχίζω και μου αρέσει. Αλλά στην όλη προσπάθεια μου πάλι έμεινα μόνος μου! Γιατί το χρόνο που εγώ ψάχνω να βρω μια καλή δουλειά που θα με κάνει να μπορέσω επιτέλους να μείνω σε ένα σπίτι χωρίς τους δικούς μου, γιατί το χρόνο που εγώ τρέχω στο διάδρομο για να κάνω ένα καλό σώμα για να μπορέσω να σταματήσω να αισθάνομαι “ο χοντρός της παρέας”, και για να μπορέσω να βρω κάποιον που ίσως θα με αγαπήσει, γιατί το χρόνο που εγώ κάνω δίαιτα για να μπορώ να είμαι Οκ με μένα.. αυτό το χρόνο οι φίλοι μου βγαίνουν έξω, ερωτεύονται κάνουν καινούριες φιλίες και κάνουν πράγματα ενώ εγώ προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια της ζωής μου και να τη φτιάξω πάλι και πάλι και πάλι...και τελικά μένω μόνος!
Πίσω!
Θα μου πεις τώρα γιατί τα λέω όλα αυτά? Μάλλον δεν έχω να σου δώσω σαφή απάντηση..μάλλον
γιατί στην όλη αυτή πορεία είδα φίλους να παντρεύονται να χωρίζουν να έχουν συντρόφους να φτιάχνουν ζωές και γω είμαι ακόμη μόνος.
Γιατί είναι δύσκολο να καταφέρεις να κάνεις κουμάντο στα κενά της ζωής σου και να τα φέρεις σε μία εν δυνάμει τάξη τα πράγματα χωρίς να έχεις παράπλευρες απώλειες και χωρίς να χαθείς και συ ο ίδιος κάπου στη μετάφραση.
Αυτή η μοναξιά αρχίζει και μου τη δίνει στα νεύρα, με ενοχλεί άσχημα. Κάνω προσπάθειες να την καταπολεμήσω και να τη διώξω αλλά αυτή εκεί επιμένει να είναι δίπλα μου
Γιατί ίσως να είχα υπερβολικές ελπίδες από κάποιους ή ίσως ακόμη καλύτερα ...
και από εμένα

Η Αυτοκριτική Της Συντρόφισσας!

Έκανα την αυτοκριτική μου η συντρόφισσα.
Πήρα σβάρνα τα πουστοσάιτ εδώ και δύο τρεις μέρες τα παρατήρησα έστειλα πολλά μυνήματα, δεν πήρα απάντηση σε κανένα πίστεψε με....και έβγαλα πάλι τα συμπεράσματα μου.
Μαλάκα οι αδερφές είμαστε το ποιο τραγικό είδος επάνω στον πλανήτη.
Καταρχήν ένα θα σου πω!
Έχει γεμίσει ο κόσμος πουστράκια μαλάκα! Πολλά πουστράκια!!! Με την πολύ κακή έννοια! Και δεν είναι αυτό το κακό..όχι αγάπη μου...το κακό είναι ότι βγαίνουνε από ένα καλούπι όλα.
Το καλούπι της ΑΔΕΡΦΗΣ!
Βλέπω τα προφίλ και βλέπω να γράφουνε ποιο πολλά και βαρύγδουπα ΟΧΙ απ το ίδιο το ΟΧΙ του σχωρεμένου του Ι. Μεταξά!
“όχι Fats!όχι Fems”!
“όχι μεγάλοι σε ηλικία, όχι μικροί”
“όχι μοντέλα όχι ψωνάρες”
Και στον αντίποδα οι απαιτήσεις υπερβαίνουν αυτές τις Βασίλισσας Ελισάβετ..τουλάχιστον!
“ Να είσαι άντρας! Να είσαι εχέμυθος! Να είσαι αρρενωπός! Να είσαι εκτός κυκλωμάτων!”
Προσωπικά δεν θέλω να ανήκω σε καμία από τις “κατηγορίες” επειδή όμως για πολλά χρόνια ήμουν ένας συμπαθητικός χοντρούλης αλλά και έχω αρκετούς φίλους που τη σπάνε τη μέση όσο να το πεις, και έχω φίλους μεγάλους σε ηλικία και μικρούς και και και....
Με ενοχλεί εντέλει, πολύ αυτός ο ρατσισμός από ανθρώπους που είναι ντεμέκ καταπιεσμένοι και νιώθουν το ρατσισμό οι ίδιοι. Οι χειρότεροι ρατσιστές είναι οι ίδιοι οι Gays. Και το βασικό είναι ότι από τη στιγμή που κάνεις προφίλ μέσα σε ένα από αυτά τα κρεοπωλεία είσαι όχι ΕΝΤΟΣ κυκλωμάτων αλλά δεν θέλεις να ξέρεις και πόσο εντός χρυσό μου! Το να είσαι Gay δεν έχουνε καταλάβει κάτι αυτές οι μικρές αδερφές νέας κόπιας, το να είσαι Gay λοιπόν δεν σημαίνει μόνο: Πούτσα Γλέντι και Χορός! Κακία, Καλιαρντοσύνη, Κουλαμάρα και Τσιριδούλες σαν χαρούμενο τσιουάουα! Δεν υπάρχει κανόνας που να λέει ότι οι κοιλιακοί σου θα πρέπει να είναι σαν του Νίκου Παπαδάκη, ούτε ότι το καυλί σου θα πρέπει να είναι περιτομημένο και μεγάλο σαν των πορνοστάρ. Οι μισές και πάνω στα προφίλ δηλώνουν “άθεος” “αγνωστικιστής” “σκεπτικιστής”
Παπάρια μέντολες.
Όλα αυτά απλά για να κάνουν εντύπωση...
Εκεί που λέει Θρήσκευμα έπρεπε να υπάρχει και η επιλογή “Ξινίλα” θα κάλυπτε πολλές!
Κορίτσια! Κορίτσια! Χαλαρώστε όλες σας και συγνώμη που θα σας σοκάρω αλλά υπάρχουν Gay που απλά η μόνη τους διαφορά από τους στρέητ είναι ότι ερωτεύονται άντρες. Υπάρχουν Gay που φοράνε ρούχα από το Ζάρα, αγνοούν τελείως την ύπαρξη της Lady Gaga και βγαίνουν στο Μπουρνάζι. Και δεν έχουν κινητό 4G, ούτε καν 3G... Αχ σας σόκαρα χρυσές μου ε? Λυπάμαι που σας πληγώνω έτσι σήμερα! Πρόσφατα ανακαλύψαμε δε, ότι υπάρχουν και Gay που δεν είναι εικοσάχρονοι! Έχει και Πενηντάρηδες, και δεν είναι ανάγκη να είναι πορνόγεροι που κοιτάνε να γαμήσουν με μια καραμέλα. Και προς θεού χρυσά μου δεν έχουνε όλοι οι άνθρωποι την πούτσα του μακαρίτη John Holmes!
Επίσης κουκλίτσες μου όταν αναφέρετε στο προφίλ σας όλα αυτά τα τσιτάτα του Φρόιντ και οποιοδήποτε άλλου ψαγμένου αυτομάτως κατατάσσεστε σε μία από τις χειρότερες κατηγορίες αδερφής έβερ!
Τις ξινής έντεχνης μπαναλαρίας με το ταγάρι! Χαλαρώστε κανείς δεν μπαίνει εκεί μέσα για να διαβάσει Κούντερα και κανείς δεν θα το διαβάσει! Η ειλικρίνεια δεν έκανε ποτέ κακό σε κανέναν αγάπες μου! Όταν μου γράφεις “ψάχνω αρρενωπό, αρσενικό εχέμυθο για σχέση” και μου έχεις φωτογραφία προφίλ την κολάρα σου με το string μην περιμένεις να σε πάρω στα σοβαρά! Είτε το θέλουμε είτε όχι, μερικά πράγματα υπάρχουν για να συντηρούν τη βιομηχανία.. Καλλυντικά, Γυμναστήρια, Τέχνες, Μόδα, όπως και να λέγεται αυτή.. δεν είναι τυχαίο ότι επίσημα το 10% απο παγκόσμια οικονομία διατηρείται και συντηρείται από Gays. Ο τέλειος gay είναι σαν την αληθινή αιώνια αγάπη...
Δεν υπάρχει και δεν υπήρχε ποτέ.
Είναι ένας ήρωας για να πουλάνε οι τραγουδιστές τραγούδια και οι συγγραφείς βιβλία
Και κάτι τελευταίο [που ισχύει και για μένα την ίδια] γιατί μου σώνετε το δηλητήριο....
Όταν σου στέλνουν μήνυμα και δεν έχεις καν τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια να απαντήσεις έστω και αρνητικά ή απορριπτικά, δεν είσαι ντίβα ούτε υπεράνω.
ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ!

ΤΖΑ!

Όλη μέρα σούρνομαι από κρεββάτι σε καναπέ και από πολυθρόνα σε καρέκλα και τούμπαλιν!
Οι Κυριακές με ρεπό έτσι είναι. Και έτσι πρέπει να είναι!
Τον καφέ στα χέρια, φαρδιές φόρμες και doing nothing!
Αφού εχθές το βράδυ με τη φίλη μου, κάναμε μαραθώνιο, μη και ξεχάσουμε κάνα μαγαζί!
Η αλήθεια είναι ότι έψαχνα μπας και δω τον πιτσιρικά όλη νύχτα. Γιατί στα άφησα και στη μέση βλέπεις...
Λύσσαξα η πουτάνα μπας και τον πετύχω πουθενά.
Δεν ζούμε και στο Μανχάταν μη χέσω λέω κάπου θα τον επετύχω η καριόλα που θα πάει? Αλλά πού! Το μαλακισμένο! Δηλαδή χρυσό μου είναι τελείως παρανοϊκό το παιδάκι το ξέρεις? Μα άκου να δεις τι έγινε!
Βρε παλιοπουσταρά σε παίρνω τηλέφωνο δεν το σηκώνεις, με βλέπεις έξω πριν το Πάσχα και κάνεις ότι δεν είδες, και μετά μου έρχεσαι καλός και καμωμένος και με αγκαλιάζεις και με φιλάς [ευτυχώς για το καλό μου, και το δικό σου καλό επίσης, στο μάγουλο] σαν να μην τρέχει τίποτα? Και μου βάζεις και πάγο γιατί σε είδα και δεν σε χαιρέτησα και μου λες ότι με έψαχνες κιόλας?? Συγνώμη που θα σε πληγώσω μαλάκα αλλά έχουνε ανακαλυφθεί τα κινητά τηλέφωνα!
Και άντε να πάει σταγδιάλα το γαμημένο, που ήτανε και Πάσχατος και ένα Jesus Resurrected να το πούμε και να κάνουμε και τους χαρούμενους φίλους! Μα είναι δυνατόν καλό μου παιδί να μου λες “Πάρε με τηλέφωνο αύριο να πάμε για μπύρα” να σου τηλεφωνώ και να με γράφεις στα αρχίδια σου πανηγυρικά?
Ε άντε και γαμήσου βρε μαλάκα Βλάχε!
Κατά τα άλλα εγώ είμαι ο πούστης....να χαρώ εγώ Στρέητ!
Και έτσι έβαλα ένα Κιάμμο γιατί “Σφύριξα και Έληξες” και συνέχισα την υπόλοιπη εβδομάδα μου.
Την μέρα γενεθλίων του Blog αποφάσισα να χτυπήσω το πρώτο [και εύχομαι όχι τελευταίο μου] Tattoo. Καιρός ήτανε και πολύ άργησα.
Κατά τα άλλα δουλεύω πολύ..τι πολύ.. παπάρια δηλαδή..πάντως δουλεύω, βγαίνω όσο μπορώ και ψάχνω απεγνωσμένα να βρω γκόμενο.
Που να βρεις γκόμενο παιδάκι μου πλάκα μου κάνεις? Πήγαμε ένα βράδυ στο ΕΝΟΛΑ στη Θεσσαλονίκη και κόντεψα να πέσω κάτω από την παγωμάρα και το δηθενισμό. Μα καλά είναι δυνατόν όλες οι αδερφές τις Θεσσαλονίκης να είναι τόσο μα τόσο απελπιστικά σνομπ?
Που πήγε ο παλιός καλός κόσμος του Αχουντουντου και του Κούρος? Που πήγανε οι Θεές αδερφές του Μπανάλ? Γιατί γαμήθηκε έτσι η φάση?
Είπα να την ξανά-πέσω στο Ρομέο και τα λοιπά κρεοπωλεία...
Αρχίδια! Μα καλά και τώρα λύσε μου και άλλη απορία.
Κοιτάς καλέ μου άνθρωπε το προφίλ μου κάθε μέρα επί μήνες..αποφασίζω να σου στείλω μήνυμα γιατί με τη λίγη νοημοσύνη που έχω λέω “ε δεν μπορεί κάτι του αρέσει και το κοιτάει” και δεν μπαίνεις ούτε καν στον κόπο και στη αξιοπρέπεια να μου απαντήσεις? Έστω και αρνητικά?
Μωρή η εγώ είμαι τελείως τρελή που τα δίκια σου τα έχεις τρελή είμαι, ή αυτές δεν πάνε καλά.
Α! να μην ξεχάσω τώρα που πήρα φόρα!
Καλά να πάθουμε στην επαρχία που δεν έχει κόσμο η αγορά και τα μαγαζιά. Και σε αυτή τη σκατόχωρα όλα πάνε κατά διαόλου!
6€ το ποτό στη Μύκονο στο Άρωμα που όσο και να πείς η Μύκονος είναι “Η” Μύκονος.... και 9€ σε ένα απλό Κλαμπ στην Παραλία Κατερίνης?
Μαλάκα πάνε καλά? Εμ! Για αυτό τη βγάζετε με Ladies Night Μαλάκες! Να πίνουνε μπόμπες τα μουνάκια και να πληρώνουν ένα και μόνο ένα, ποτό οι μπάκουροι μπας και ξημερώσει για να χώσουνε...σιχτίρια ναι βαρέθηκε τόσα χρόνια! Άλλη παράνοια τιμών να δεις...
Πήγα να αγοράσω ένα άρωμα η θεία, να χω να βάζω καμιά φορά... ε γριά είμαι και γω με αυτά χαίρομαι τι νομίζεις...μπαίνω που λες στο Hondos...[ ναι αμέ είμαστε πολιτισμένο χωριό εμείς τι νόμιζες?] 60€ τα 100ml η κολόνια Ck1 στο Hondos...με πιάσανε τα γέλια σε λέω καλέ. Η πωλήτρια με κοίταγε σαν να έβλεπε την τρελή του Σαγιώ.. γύρισα σπίτι και μπήκα στο Strawberrynet.com...
25€ να την παραγγείλεις απ' το Internet?
Θέλει και ρώτημα καλέ?

Otaku no Shumatsu...

o.k listen to me all...η Animeclipse και η ομάδα της Somniun in Tenbris σας ετοίμασε τρελό weekend με anime προβολές, coseplay and J-music party και otaku no meeting....

Ημέρα σας θα αρχίσει κάπως έτσι....

Προβολή anime από την Animeclipse.com : Karas τα πρώτα 3 επεισόδια....

Ημέρα : Παρασκευή 23 Απριλίου 2010
Ώρα : 7:00 μμ
Μέρος : Πύργος Παιδαγωγικού

Στις 9.μμ Συνεχίζουμε με πάρτυ στο Cofix



και το Σαββάτο 24 Απριλίου έχουμε συνάντηση στην Καμάρα στις 5μ.μ

Αν θέλετε να έρθετε και ντρέπεστε στείλτε μου ένα μήνυμα και μπορείτε να έρθετε μαζί μου.
Αν πάλι είστε ανήλικοι και φοβάστε, φέρτε και τους γονείς σας, δεν θα είστε οι πρώτοι και σίγουρα ούτε και οι τελευταίοι.

Peace to all my lovers, haters and mastrubaters... (did I spell it right?) όπως έμαθα να λέω πρόσφατα χάρη στον Shimmy.

Xρέη πολλά, το spread ανέστη. Αηθώς ανέστη


1367.Ένα πρώην ενδοξο κράτος, με πολλούς μοναχούς και λίγους στρατιώτες,τελεί υπό κατάρρευση κατόπιν έντονων εξωτερικών πιέσεων. Ο Αυτοκράτορας τρέχει αυτοπροσώπως στον Πάπα,τη Μέρκελ της εποχής, δηλώνει υποταγή και παίρνει το μπούλο.Αφού έχει από καιρό ξεπουλήσει τα λιμάνια στους Ενετούς, τους κινέζους της εποχής, τους ξεπουλά το Αιγαίο(Ιμβρο) και ζητά πίσω τα κλεμμένα από την περίοδο της κατοχής (1204).Στο γυρισμό διαπιστώνει ότι δεν έχει χρήματα να γυρίσει και τον μαζεύει από τα ξένα ο γιος του ο Μανωλάκης.Στο τέλος ο Γιαννάκης ο Παλαιολόγος τα στάζει χοντρά στον εχθρό και του προσφέρει και στρατιωτική βοήθεια.Γι αυτό κι ο εχθρός του ξανάδωσε την εξουσια, όταν την πήρε ο άλλος κανακάρης, ο Ανδρονικος.
2010.Γιώργο, έχεις λεφτά για να γυρίσεις από την Κύπρο?
Κατόπιν και των τελευταίων εξελίξεων,αναμένονται τα νέα μέτρα:
1.Νέα όρια συνταξοδότησης:θα πρέπει ο μισθωτός να φτάσει την ηλικία του Μητσοτάκη
2.Διόδια στην είσοδο του σπιτιού
3.Θα κοπεί το πενηντάευρω στη μέση ως αναγκαστικό δάνειο
4.Τα παγκάρια θα χουν τζακ ποτ.Έτσι θα αυξηθούν τα έσοδα της Εκκλησίας
5.Οι υπάλληλοι του δημοσίου θα δίνουν δώρο στο κράτος κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα
6.Στις γιορτές θα τρέχουν οι πολιτικοί να λένε τα κάλαντα.Ταρίφα 5 ευρώ(10 με τριγωνάκι)
7.Οι γιατροί θα παίρνουν τους ασθενείς σπίτι κι έτσι οι εφημερίες θα ναι περιττές
8.Οι φαντάροι δε θα σιτίζονται στο στρατόπεδο.Τέλος στην παχυσαρκία των ελληνόπουλων
9.Δε θα υπάρχει δημόσιος φωτισμός.Τέλος στη φωτορύπανση που αλλάζει τραγικά τον κιρκάδιο ρυθμό της πυγολαμπίδας
10.Το αρνί τεκμήριο διαβίωσης

2 ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΙΑ ΝΤΟΝΝΑ!

Περάσανε δύο ολόκληρα χρόνια...
δεν θα σου πω ότι μου φαίνεται σαν χθες γιατί ήτανε δύο πολύ γεμάτα χρόνια.
Από πράγματα από αγάπες από φίλους.
Κυρίως από φίλους.
Πολλούς και καλούς!
Οι μέρες τώρα τις γιορτές κύλησαν, λίγο γρήγορα λίγο θολά, λίγο περίεργα.
Ο μικρός τελικά αποδείχτηκε ένα πανέμορφο κάθαρμα και ίσως κάτι σαν από πυροτέχνημα.
Εκθαμβωτικός, φωτεινός και εκπληκτικός μα λίγος! Ελάχιστος!
Δεν θα σου αναλύσω τι και πως. Δεν έχει καμία σημασία πλέων, απλά αποδείχτηκε ότι πούστης μπορεί κάλεστα, να είναι και κάποιος που γαμάει γυναίκες.
Δεν έχει σημασία η σεξουαλικότητα.
Ξαναγυρίζω στα βασικά.
Είμαι εδώ. Είμαι καλά και δώσε βάση σε αυτό που σου γράφω.
Είμαι καλά.
Ο άντρας που θα με κάνει να πέσω μπροστά του στα γόνατα [πέρα από τους ευνόητους λόγους] δεν έχει γεννηθεί ακόμη. Αλλά ακόμη και αν είναι έτσι, ένα είναι σίγουρο. Ότι δεν είναι ο μικρός Βλαχάκος!
Οι φίλοι μου είναι εδώ και όλα θα πάνε καλά, είτε με τον ένα είτε με τον άλλον τρόπο.
Δύο χρόνια Θεία Ντόννα.
Συνεχίζουμε όλοι εδώ με το να κάνουμε φίλους και να βγάζουμε την ψυχή μας σε κομματάκια ενός υπέροχου παζλ κάθε μέρα.
Όλοι μαζί.
Σας ευχαριστώ και μας εύχομαι τα καλύτερα.
Πάμε για άλλα....

Herodes the greek



Τα χρόνια του Χριστού, την Ιουδαία και τη Γαλιλαία κυβερνούσε η γνωστή Ηρωδοοικογένεια επιγόνων τουΑντίπατρου ή κατά το χαϊδευτικό Αντίπα. Αν βέβαια κυβερνούσαν οι σημερινοί εθνοσωτήρες, το θείο δράμα θα χε εξελιχθεί πολύ διαφορετικά. Ίσως κάπως έτσι:
1.Ηρώδης ο καραμανλικός ο μέγας: Ο γολγοθάς και το όρος των ελαιών θα χαν γινει σαν τα Τουρκοβούνια.Η λίμνη της Γενησαρέτ θα χε αποξηρανθεί.Η σταύρωση θα μετατρεπόταν σε ισόβια.Αλλά όταν λέμε ισόβια, εννοούμε ισόβια.Ένταξη στη ρωμαϊκή αυτοκρατορία.
2.Ηρώδης ο παπανδρεϊκός ο μέγας : έξω η Ρώμη και οι λεγώνες του θανάτου. Τσοβόλα σφάξτα όλα (τα νηπια).Σκάνδαλο μετά από μοιχεία με μια καμηλοσυνοδό.Υποτίμηση της τιμής του αργύρου.Ο Ιούδας θεωρεί τα 30 αργύρια λίγα και δεν προδίδει τον Κύριο και η αντιτρομοκρατική δεν μπορεί να τον εντοπίσει.Οι ασθενείς τρεχουν στο ΕΣΥ και δεν περιμένουν το θαύμα.Ο Λάζαρος τραβιέται στο ικα για να συνεχίσει να παίρνει σύνταξη
3.Ηρώδης ο γκαντέμης ο μητσοτακικός: μετά από αποτυχημένη θητεία στα Γόμορα, την Αίγυπτο την επταετία του λιμού, καταλαμβάνει την εξουσία αλλά γρήγορα ανατρέπεται από ένα κακό Σαμαρίτη.Τα Ιεροσόλυμα γεμίζουν κοριούς.Δεν ασχολείται με την υπόθεση του Κυρίου γιατί θα χει ξεχαστεί σε 10 χρόνια το πολύ
4.Ηρώδης καραμανλικός β: Δε μένει δέντρο όρθιο κι ο Ιούδας δε βρίκει μέρος να κρεμαστεί.Αναλαμβάνει την υπόθεση ο Κούγιας ο προδοτοπνίχτης και του επιδικάζεται και επιπλέον αποζημίωση για ψυχική οδύνη.Ο γολγοθάς γεμίζει τραπεζοκαθίσματα και δε χωράς να περάσεις.Κάνει απογραφή, αλλά του ξεφεύγουν τα μισα νήπια.Ζητάει από το πλήθος χάρη για ένα εγκληματία και τελικά τη δίνει στο Χριστοφοράκο.Ο Δείπνος δεν είναι μυστικός και πάει απρόσκλητος.
5.Ηρώδης ο παπανδρεϊκός ο β: μεγάλα χρέη προς τη Ρώμη.Οι φυλές από 12 γίνονται 10, απολύονται γραμματείς και φορολογούνται οι φαρισαίοι.Την πεντηκοστή ψάχνουν να βρουν τα παραστατικά για τα επιπλέον ψάρια.Στο μυστικό δείπνο τους κατηγορούν ότι δεν πήραν απόδειξη.Η ασυνενοησία στη δημόσια διοίκηση συνεχίζεται μεταξύ Άννα και Καϊάφα.Η σταύρωση καταργείται λόγω κόστους.Η δίκη γίνεται στη Ρώμη όπου είναι πλέον οι άγιοι τόποι, επομένως δεν ακολουθουν σταυροφορίες.

Resurrection

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε όλους μας ...Ότι και αν σημαίνει η λέξη "Ανάσταση" για τον καθένα μας ξεχωριστά, να αποκτήσει λοιπόν αυτό ακριβώς το νόημα που επιθυμεί ο καθέις.... Φιλιά Πολλά! Χρόνια Πολλά! Να Φάτε καλα! Να μην πιειτε και οδηγάτε σας παρακαλώ παιδιά! Φιλιά! Φιλιά! Και αγάπη! Πολυ αγάπη! Σε όλους μας γιατι την έχουμε ανάγκη!